Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Tomu jsem se právě divil... :-)
Ty si ale, náhodou když spím, tak jsem vážně mazlík :)))
Pet napsal(a):
To zní opravdu zajímavě...
Pet napsal(a):
nic proti tobě, ale to asi každej...
konz napsal(a):
nic proti tobě, ale to asi každej...
Tak jinak. Když na to přijde, tak k určitým jedincům jsem velmi přítulný mazlíček :)))
Pet napsal(a):
Tak jinak. Když na to přijde, tak k určitým jedincům jsem velmi přítulný mazlíček :)))
aha tak to jo.
hej ale myslím že už jsme zase v OT jdem jinam.., přijď třeba do samotářů...
koukám zatim těch přezdívek tady moc není...
tak já mám víc přezdívek např.
LillyEmily- to vzniklo náhodou, ráda si vybírám "nečeský" jména
Charleeze-líbí se mi jméno Charlotte, tak jsem si ho trochu upravila
Lenin(Lenina)-tak mi říkali na základce,ale nemá to žádný zvláštní podtext(nejsem komunista nebo tak něco)
junovka- to mám podle mýho blbýho přijmení
Matylda- tak mi říká táta a dodnes newim proč
Šipája- takhle mi říká děda(to máme,ale divnou family)
Len18Jun4 -moje jméno+narozeniny
Brünhilda- to sme si jednou na spolužácích vybírali divný jména, takže mi nakonec říkali Hildičko(pak sme tam měli ještě třeba Vincku,Ctíka,Evženii...)
dřív sem ještě měla spousty přezdívek na různý chaty:aries18,bittersweetmelody,pavouk18,Lenny apod.
Já jsem kdysi taky potřebovala nick pro nějaké fórum a zrovna jsem četla knížku s hlavní hrdinkou Linnet. To měkké "i" se mi tam nějak nezdálo tak jsem ho změnila a od té doby tento nick používám. Což bylo mimochodem v době kdy ještě neexistovaly Desperate Housewives ani hrdinka s jednou z variací tohoto jména.
Lynnet napsal(a):
Já jsem kdysi taky potřebovala nick pro nějaké fórum a zrovna jsem četla knížku s hlavní hrdinkou Linnet. To měkké "i" se mi tam nějak nezdálo tak jsem ho změnila a od té doby tento nick používám. Což bylo mimochodem v době kdy ještě neexistovaly Desperate Housewives ani hrdinka s jednou z variací tohoto jména.
Ahá! Tak už si nemusím lámat hlavu...