Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
jj, nedokázala bych si je představit s jinou :D
Kdyby ji měli od začátku tak by mi to vůbec nevadilo, ale kdyby si ji změnili teď tak jo...
Verča napsal(a):
jj, nedokázala bych si je představit s jinou :D
já si zas nedokážu představit serialzone bez Logana... :-)
184268 napsal(a):
já si zas nedokážu představit serialzone bez Logana... :-)
jasně to já taky ne, a hlavně bez tebe... jinak bychom se nedozvěděli, že znásilníš třídního učitele :D
Verča napsal(a):
jasně to já taky ne, a hlavně bez tebe... jinak bychom se nedozvěděli, že znásilníš třídního učitele :D
A patřičně by jsme se tomu nezasmáli...
Logan napsal(a):
A patřičně by jsme se tomu nezasmáli...
jasně, my se zasmějeme všemu, a hlavně ty! ;)
Verča napsal(a):
jasně, my se zasmějeme všemu, a hlavně ty! ;)
To jo... A konec OT... :-D
Logan napsal(a):
To jo... A konec OT... :-D
jasně, pro tebe cokoli :D
tak sem dávejte přezdívky...pořád jich je tu ještě docela málo...
Můj nick vzniknul tak trochu omylem. Na gymplu jsme měli hodinu angličtiny a v nějakém textu se objevilo slovo "scrooge" (držgrešle, skrblík) a naše učitelka říkala, že strýček Skrblík se řekne "Uncle Scroochy". Jenže to je omyl, on se právěže jmenuje normálně "Scrooge". Já to však tehdy nevěděl. No a ten den večer jsem si zakládal účet na chat a scroochy se mi líbilo. Později jsem sice zjistil, že to vlastně nic neznamená, ale aspoň je to originál :) A ty nuly místo óček jsem přidal, když jsem pak o dost později začal hrát Call of Duty a vypadalo to prostě víc cool :)
scr00chy napsal(a):
Můj nick vzniknul tak trochu omylem. Na gymplu jsme měli hodinu angličtiny a v nějakém textu se objevilo slovo "scrooge" (držgrešle, skrblík) a naše učitelka říkala, že strýček Skrblík se řekne "Uncle Scroochy". Jenže to je omyl, on se právěže jmenuje normálně "Scrooge". Já to však tehdy nevěděl. No a ten den večer jsem si zakládal účet na chat a scroochy se mi líbilo. Později jsem sice zjistil, že to vlastně nic neznamená, ale aspoň je to originál :) A ty nuly místo óček jsem přidal, když jsem pak o dost později začal hrát Call of Duty a vypadalo to prostě víc cool :)
Kolikrát jsem nad tvým nickem přemýšlel, ale tohle mě nenapadlo ani ve snu... :-D