Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Kolikrát jsem nad tvým nickem přemýšlel, ale tohle mě nenapadlo ani ve snu... :-D
Já zas myslel, že ty máš jenom rád Wolverina :D
Mněl jsem málo přezdívek.
První Cobra333 - Vznik - Byl jsem malej:D a koupil jsem si hračku, nějakou King Cobru a 33 je moje šťastný číslo, ale na chatu byla už přezdívka Cobra33 tak sem si přidal ještě jednu trojku.
Druhá Acheron - Tady se trochu stydim, sebral jsem to jednomu chlápkovi z nějakýho fóra. Sory chlape.
A poslední Amon Ereb - Je to z knihy Silmarillion (ano autor je Tolkien (pán prsenů)). Je to sindaská elfština a znamená to osamělý kopec, což sem nevěděl, ale je to přesný.
To je tak vše.:D
Moja prvá bola Kelie - bola to skomolenina mena speváčky Kelis
Druhá bola Xtinka17 - to je vlastne tiež skomolenina mena Christiny Aguilery a 17 je jedno z mojich šťastných čísiel
Teraz používam Yukari alebo Yukari14 - to je z môjho naojobľúbenejšieho anime Paradise Kiss a 14 je tiež moje najobľúbenejšie číslo
Tak jsem si změnila přezdívku, už nejsem Verča, ale Veri, protože je to moje nejoblíbenější přezdívka a tu používám skoro všude. Vím, že tu je i weri, ale s dvojtým v. Takže, já jsem s jedním anehodlám si to změnit! ;)
taky o tom přemejšlim že bych si to změnil...
184268 napsal(a):
proč? Ta tvoje je stylová a originální :-)
184268 napsal(a):
Už sem se tě chtěla zeptat kdysi, a to na to, co to vlastně znamená ta přezdívka??:)
Venda:) napsal(a):
Už sem se tě chtěla zeptat kdysi, a to na to, co to vlastně znamená ta přezdívka??:)
nějaká ID adresa nejmenované stránky...
Ale vidím, že ty sis taky změnila.. Ty jo, to je nezvyk :-D
Tak já jsem měla přezdívky:
Bobika:Blbá přezdívka.Milovala jsem Čtyřlístek a postavu Bobík
earel365:Earel byla blbost co mě napadla.365 je dní takže...Používám to teď na e-maily
Simonettte:Simona.Je to lepší než Lea.
jenniferrrka:Tak se mi začalo líbit jméno Jennifer
Josefina:Jsem lea ale tohle jméno se mi líbí