Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, myslím si že by bylo super, kdyby se daly epizody hodnotit celou bodovací škálou 0-100% (0-10) jako u hodnocení celého seriálu, popř. jinak ale aby měl člověk širší možnost hodnotit epizodu ne pouze líbí nelíbí nevím.
Takhle se dá hlasovat pro komentáře - člověk s tím souhlasí nebo ne, ale ne epizody seriálů.
Nechci být pruďas, ale dát k epizodám jen líbí, nelíbí, nevím, je podle mě neúcta k těm seriálům a vrchol konzumu. Člověk to podle mě nemůže tak lehce smést. Každý jednotlivý díl je něčím specifický.
Na Imbd je možnost hodnotit klasicky 0-10 každou epizod. Tohle je o seriálech a ta možnost tu není, což je podle mě chyba.
Neberte to nikdo nijak špatně, nemyslete si že jsem Vám chtěl jenom vynadat. Jde mi o to hlavně říct svůj pohled na věc a tím pomoct ;-).
kdyby se hodnotilo jen líbila a nelíbila, taky bych to viděl jako problém, ale zde je ještě třetí stupeň "nevím", což chápu jako neutrální. takže buď epizoda nic moc, normální nebo super. větší škála mi přijde poměrně zbytečná, už z principu, že se málokdo dívá na seriál, který se mu nelíbí, proto by se měla hodnotit epizoda kriticky. průměrování se pak postará o zbytek...
BuBBleS napsal(a):
větší škála mi přijde poměrně zbytečná, už z principu, že se málokdo dívá na seriál, který se mu nelíbí
No to sice jo, ale epizody seriálů mají různou kvalitu....
patmull napsal(a):
No to sice jo, ale epizody seriálů mají různou kvalitu....
Ale v 99% stejně skončíš u toho, že se ti buď epizoda líbila (ať už více nebo méně), nebo nelíbila... a nebo to bylo přesně něco mezi a ty opravdu váháš, co dát (a k tomu máš to hezké "nevím").