Diskuzní fórum

Hledá se úžasný seriál typu: Greys Anatomy, Revenge apod.!

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Barasku
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
7. 4. 2013 / 16:25:54 (před 11 roky)
off

Poraďte mi prosím nějaký seriál, který by mě mohl chytnout! Jsem dost orientovaná na dramata. Mezi mé TOP patří - Greys anatomy, Revenge, Bones... Ale i pohodovky jako je Hart of Dixie, či komedie jako 2 broke girls, či New girl :-). Koukám i třeba na na Pretty Little Liars a ráda mrknu i na věci podobného typu jako je Sex ve městě, či něco podobně zaměřeného na Ameriku, moderní ženy, intriky apod. Budu ráda za každý návrh! Předem díky :-)

Barasku
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
7. 4. 2013 / 16:33:37 (před 11 roky)
off

Teď mě tak napadá Castle, Veronica Mars, Rizzoli and Isles, Gossip Girl a když koukáš na Grey's, tak by se ti mohlo líbit i Private Practice. :) A prý je dobrý i Scandal, ale k tomu jsem se ještě nedostala.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 4. 2013 / 16:43:02 (před 11 roky)
off

Hawaii Five-0, Na doživotí, Status: Nežádoucí, NCIS, NCIS LA nebo Ve službách FBI. A pokud máš ráda Krásky, tak podobný jsou Zoufalky.

Barasku
7. 4. 2013 / 16:57:27 (před 11 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Teď mě tak napadá Castle, Veronica Mars, Rizzoli and Isles, Gossip Girl a když koukáš na Grey's, tak by se ti mohlo líbit i Private Practice. :) A prý je dobrý i Scandal, ale k tomu jsem se ještě nedostala.

Noo.. Castla jsem zkoušela, Veroniku znám, na Rizzoli and Isles koukám, Gossip jsem chtěla zkusit, ale prý už to začíná být spíš jak telenovela, Private practice mě nechytnul, ale po Scandal se mrknu :-). Díky

Barasku
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 4. 2013 / 16:59:16
Barasku
7. 4. 2013 / 16:58:48 (před 11 roky)
off
Eliijah napsal(a):

Hawaii Five-0, Na doživotí, Status: Nežádoucí, NCIS, NCIS LA nebo Ve službách FBI. A pokud máš ráda Krásky, tak podobný jsou Zoufalky.

Příliš mnoho kriminálek, ty nemusím :-(. Zoufalky jsem zhltla loňské léto a od té doby nemůžu najít nic podobného :-/. Každopádně, díky za typy! Já vím, je to se mnou těžké...

Barasku
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 4. 2013 / 17:05:05 (před 11 roky)
off

Ještě mě napadá např. Homeland, Suits nebo Breaking Bad, a jestli máš ráda historii, tak seriály The Borgias nebo The Tudors.

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
7. 4. 2013 / 17:19:03 (před 11 roky)
off

No taky je dobré Fairly legal, Smash, samozřejmě Downton abbey a asi ještě jestli jsi neviděla Tajný deník call girl a nebo Džungle rtěnek.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Barasku
7. 4. 2013 / 17:19:45 (před 11 roky)
off
Eliijah napsal(a):

Ještě mě napadá např. Homeland, Suits nebo Breaking Bad, a jestli máš ráda historii, tak seriály The Borgias nebo The Tudors.

Homeland je jeden z těch, který ráda vyhledávám :-).. nicméně, na tenhle seriál jsem nějakou dobu koukala, ale nakonec jsem u něj nezůstala. Breaking Bad omrknu, děkuji. Historii ráda nemám :-D :-)

Barasku
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
7. 4. 2013 / 17:20:51 (před 11 roky)
off

Nebo ještě Once Upon a Time, 2 Broke Girls, Life Unexpected bylo dobré, Ringer, Hellcats... :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Barasku
7. 4. 2013 / 17:21:37 (před 11 roky)
off
amelia.cz napsal(a):

No taky je dobré Fairly legal, Smash, samozřejmě Downton abbey a asi ještě jestli jsi neviděla Tajný deník call girl a nebo Džungle rtěnek.

Wow... dobrá dávka doporučení, díky moc!

Barasku
1/2
12