Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Gabik.029 napsal(a):
Nebo ještě Once Upon a Time, 2 Broke Girls, Life Unexpected bylo dobré, Ringer, Hellcats... :)
Once Upon a Time je ale takové pohádkové drama ne? To jsem doporučila mámě, jen nevím, jeslti by mě tenhle žánr chytl. 2 Broke Girls sleduju :-), za zbytek děkuju, rozhodně si o tom něco přečtu!
Barasku napsal(a):
Once Upon a Time je ale takové pohádkové drama ne? To jsem doporučila mámě, jen nevím, jeslti by mě tenhle žánr chytl. 2 Broke Girls sleduju :-), za zbytek děkuju, rozhodně si o tom něco přečtu!
Trošičku jo, ale většina se odehrává v reálném světě, ten pohádkový do něj jen prolínají. Ale hlavně je to zamotané, třeba by se ti to líbilo, zeptej se mamky. ;D
Gabik.029 napsal(a):
Trošičku jo, ale většina se odehrává v reálném světě, ten pohádkový do něj jen prolínají. Ale hlavně je to zamotané, třeba by se ti to líbilo, zeptej se mamky. ;D
Zamotané dobré slovo, myslím že na to za chvíli budeme potřebovat takového toho vztahového pavouka. Ale je to skvělí seriál, a má pár postav které nejde nemilovat.
PS: Když jsme u těch pohádek, co takhle Grimm. Sice je to kriminálka a ze začátku to možná malinko hapruje, ale potom je to jenom radost pohledět a intrikaří se tam taky docela dost.
amelia.cz napsal(a):
Zamotané dobré slovo, myslím že na to za chvíli budeme potřebovat takového toho vztahového pavouka.
Nebudeš mi věřit, ale pár týdnů zpátky jsem se nudila na literatuře, tak jsem si kreslila jejich rodokmen. :D
Gabik.029 napsal(a):
Nebudeš mi věřit, ale pár týdnů zpátky jsem se nudila na literatuře, tak jsem si kreslila jejich rodokmen. :D
Myslím že budu, já si takhle malovala při ekonomii.
amelia.cz napsal(a):
Myslím že budu, já si takhle malovala při ekonomii.
Ale fungovalo to, nad tím člověk stráví času! :D