Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vypadá to, že se blýská na horší časy - změny na titulky.com - viz LINK
V současnosti to vypadá tak, že se některé titulky dají stáhnout jen z tak, že "jejich autor" vloží vlastní nick na LINK, vloží URL z příslušné stránky z titulky.com, odfajfkuje, že je autor a potom clickne na www.mysub.org, copypastne tam vygenerovaný password a stahuje. Úžasný opruz, ale nutný.
Matně si vzpománám, jak tady student práv tvrdil, že je nesmysl, že by se autorská práva vztahovala na titulky...) Njn.
TAK SNAD SE TO NEBUDE MUSET ZAVÁDĚT I NA TOMTO SERVERU
děláš z komára velblouda...
BuBBleSi, v čem dělám z komára velblouda? Věcně jsem popsal, s čím jsem se u několika nových filmů setkal a doložil jsem to odkazy.
Zkus si z titulky.com stáhnout třetí titulky na Frankenweenie - viz LINK .
Nevím, kolika % titulků se to aktuálně týká, ale samotný fakt, že na titulky.com s něčím takovým začali, má významnou výpovědní hodnotu. Bohužel.
nevíš... to je ten problém :)
tak nemaluj čerta na zeď.
Prevence?
_-0-_ napsal(a):
A neříkají ti blesku? :D
_-0-_ napsal(a):
V současnosti to vypadá tak, že se některé titulky dají stáhnout jen z tak, že "jejich autor" vloží vlastní nick na LINK, vloží URL z příslušné stránky z titulky.com, odfajfkuje, že je autor a potom clickne na www.mysub.org, copypastne tam vygenerovaný password a stahuje. Úžasný opruz, ale nutný.
Matně si vzpománám, jak tady student práv tvrdil, že je nesmysl, že by se autorská práva vztahovala na titulky...) Njn.
TAK SNAD SE TO NEBUDE MUSET ZAVÁDĚT I NA TOMTO SERVERU
Tohle už je starší věc, začalo tu tuším titulkama k fimu Nespoutaný Django. Distribuční společnost si nárokovala výlučné právo na veškeré překlady toho filmu a požadovali smazání veškerých titulků k němu. Tohle byl výsledný kompromis. Zasáhlo to i několik dalších filmů. Je to jako by si vydavatel knihy řekl, že když si zaplatí a vydá překlad určité knihy, tak má automaticky právo prohledávat internet a požadovat smazání všech jejích neoficiálních překladů. Podle mě je to nesmysl. Plus navíc i kdyby se jim nějak povedlo titulky.com zlikvidovat, tak tak pořád bude existovat hora zahraničních stránek a titulkáři se prostě jenom přesunou. A lidi, co ty titulky budou hledat zase použijou google a jsme tam, kde jsme byli. Takže tak.