Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Už delší dobu se pohybuju na stránkách www.deviantart.com (pokud by někdo neznal, vřele doporučuju), kde se vyskytuje mnoho fanoušků, kteří dělají fanarty jejich oblíbených seriálů...
Tak mě tak napadlo, jestli se i tady náhodou nevyskytuje pár uměleckých duší, které si po večerech kreslí postavičky a momenty ze svého oblíbeného seriálu, ale zatím je jen schovávají v šupleti? :)
A když už jsem to načala, tak bych s tím nejspíš měla i sama začít... :D Doufám, že se pak taky pochlubíte s vlastními výtvory...:)
Tenhle obrázek berte trošku s rezervou, vznikal z nudy a snahy nudu zahnat, jako většina mých výtvarných pokusů :D Takže tady je jednen Halloweenský Sheldon :D:
http://img17.imageshack.us/img17/2874/bazingapunk.jpg
Thadreth napsal(a):
Kdybys neřekla, že se jedná o Sheldona, asi bych neuhodl, o koho se jedná. :D Ale jinak to není vůbec špatné. Docela se mi to líbí. :) Jinak skvělý nápad, ovšem, já místo kreslení spíš píšu povídky. Nějak na to kreslení nemám um. :D
Já vím, nějak nedokážu vystihnout tu pravou podobu, ale kreslení mě prostě baví, tak jsem si řekla, proč ne... přinejmenším se aspoň zasmějeme...:D