Diskuzní fórum

Překladatel

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

dereck
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
20. 4. 2013 / 19:57:40 (před 11 roky)
off

Ahoj, rád bych se zeptal jestli zde nějaký seriál potřebuje překladatele, nebo nějaký překladatel pomoct. Je mi 18 let a Velmi dobře vládám anglický jazyk, takže by to bylo v dobrém časovém úseku přeloženo a vloženo.takže napište prosím.

Děkuji

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
20. 4. 2013 / 20:12:31 (před 11 roky)
off

Ahoj, sháním pomoc na seriál Vegas, který jsem převzala. Skluz je asi deset dílů... Jsem na to zatím úplně sama. Jestli nemáš s titulky zatím moc zkušeností, tak tě ráda zasvětím do tajů jejich překládání. :)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
20. 4. 2013 / 20:14:56 (před 11 roky)
off
dereck napsal(a):

Ahoj, rád bych se zeptal jestli zde nějaký seriál potřebuje překladatele, nebo nějaký překladatel pomoct. Je mi 18 let a Velmi dobře vládám anglický jazyk, takže by to bylo v dobrém časovém úseku přeloženo a vloženo.takže napište prosím.

Děkuji

Ahoj, co vím, překladatelka Clear hledá pomoc s překladem seriálu Vegas, je tam docela velký skluz.

Jinak se třeba podívej sem a mrkni jestli tě něco nezaujme.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
dereck
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
20. 4. 2013 / 20:20:58 (před 11 roky)
off

Clear. Rád bych ti pomohl s tím překladem. Mohli by jsme se dohodnout :) posílal sem ti zprávu, ale neukázalo se to v odeslaných takže si nejsem jistý jestli se to odeslalo.