Diskuzní fórum

American Gods

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
24. 4. 2013 / 00:32:12 (před 11 roky)
off

Právě jsem zjistila, že HBO plánuje American Gods od Neila Gaimana - minimálně 6 sezón, monumentální jako GoT. Co vy na to? Já jsem nadšená:)
American Gods on HBO

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
24. 4. 2013 / 00:50:05 (před 11 roky)
off

Hell yeah, tu knížku mám strašně ráda :)

What's meant to be, eventually will be.
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
24. 4. 2013 / 01:57:42 (před 11 roky)
off

Díky za tip, knížky házím do pořadníku. :D Snad to přečtu dřív, než dojde na seriál.

"Let's put a smile on that face!"
griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
24. 4. 2013 / 02:05:15 (před 11 roky)
off

do pořadníku....tssss....jedině na první místo v něm a ještě tam přihoď Newerwhere, jestlis ještě nečetla - to už je taky jako seriál - líbil se, ale tohle bude HBO a to je trošku o něčem jinym:) btw doufám, že to bude ještě lepšejší než knížky., když to dělá přímo Gaiman - třeba jako film Stardust:)

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
24. 4. 2013 / 02:13:43 (před 11 roky)
off

Stardust jsem viděla jen jako film a Neverwhere jsem nečetla, zkusím. A pořadník čítá kolem 150 knížek, takže... :D

"Let's put a smile on that face!"
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 4. 2013 / 02:13:52
Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
24. 4. 2013 / 04:11:01 (před 11 roky)
off

Neil toho napsal hodně a většina je dost kvalitní. Nedovedu si moc představit jak tohle zfilmujou, ale rozhodně to stojí za pokus.. Knížka je rozhodně dobrá. Škoda, že nezkusí nejdřív třeba Nikdykde. Nebo třeba Knihu Hřbitova (ta by šla snadno).

Nepřišlo mi, že by Stardust byl lepší jako film, ale rozhodně byl vyjímečně skoro tak dobrý jako knížka. Což se stává vzácně.

TyfuZ
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 4. 2013 / 09:34:31 (před 11 roky)
off

Na Americké bohy se každopádně těším. I když si to nedokážu pořádně představit:) Materiálu je dost, navíc se dá klidně i navázat s Vládci glenu a Anansiho chlapci. A údajně má v plánu Gaiman napsat sequel soustředící se na nové bohy.
Kniha hřbitova by měla být film (snad jediná knížka od Gaimana, která mě moc nechytla)