Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
V jedné epizodě NCIS 3x23 - Ztráta paměti I. je chyba. Máte tam napsané NICS. Opravte to prosím
scr00chy napsal(a):
Opraveno...
Supr, jsem ráda, děkuji
Nechce se mi zakládat nové fórum, tak to šoupnu sem: u obsahu filmu Mimoni v Americe máte místo součást... toto: ...jako sousčást výměného...
Nikola9 napsal(a):
Nechce se mi zakládat nové fórum, tak to šoupnu sem: u obsahu filmu Mimoni v Americe máte místo součást... toto: ...jako sousčást výměného...
Upraveno.
Matt na přemlouvání Seana Christiana ale neslyší a chce odjet s Avou...Neměla by být mezi jmény spojka a? Mě ta věta nějak nedává smysl...
U Kriminálky Anděl máte chybu v této větě (někde u konce obsahu): eho kolegy jsou nováček Tomáš Benkovský, praktik Oliver Hajn, dokumentarista Rudolf Uhlíř a policejní psycholožka Jana Chládková...
Nikola9 napsal(a):
U Kriminálky Anděl máte chybu v této větě (někde u konce obsahu): eho kolegy jsou nováček Tomáš Benkovský, praktik Oliver Hajn, dokumentarista Rudolf Uhlíř a policejní psycholožka Jana Chládková...
Opraveno.
U Doktora House máte ve 4.sérii stejný obsah jak u dílu Strážní andělé (4) tak i u Whatever It Takes (6).
Ten obsah patří jen ke Strážným andělům.
Nikola9 napsal(a):
U Doktora House máte ve 4.sérii stejný obsah jak u dílu Strážní andělé (4) tak i u Whatever It Takes (6).
Ten obsah patří jen ke Strážným andělům.
Opraveno.