Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Furiant napsal(a):
Opraveno.
díky :)
Sice je to až za dlouho ale poprosil bych aby jste doplnili datum 2x01 - 3.6.
Díky
Keníík napsal(a):
Sice je to až za dlouho ale poprosil bych aby jste doplnili datum 2x01 - 3.6.
Díky
Doplní se z programu automaticky samo, až bude v programu zveřejněno .-)
Všimnul jsem si chyby u seriálu Warehouse 13. 2. epizoda 1. série je zde jako 3. a všechny ostatní epizody 1. řady jsou posunuté - celkem jich je 12.
_Andy_ napsal(a):
Všimnul jsem si chyby u seriálu Warehouse 13. 2. epizoda 1. série je zde jako 3. a všechny ostatní epizody 1. řady jsou posunuté - celkem jich je 12.
Opraví se, až doplním obsahy a tedy jednotlivé epizody (= možná ještě dnes večer, jestli se k tomu dostanu)... na Syfy šel ten první dvojdíl dohromady, stejně tak je to zařazeno i na IMDb, u nás na Coolu ten dvojdíl rozdělili. Takže "Resonance" bude podle originálního číslování jako 1x02, podle českého jako 1x03. :)
Furiant napsal(a):
Opraví se, až doplním obsahy a tedy jednotlivé epizody (= možná ještě dnes večer, jestli se k tomu dostanu)... na Syfy šel ten první dvojdíl dohromady, stejně tak je to zařazeno i na IMDb, u nás na Coolu ten dvojdíl rozdělili. Takže "Resonance" bude podle originálního číslování jako 1x02, podle českého jako 1x03. :)
Jojo, tak jsem to myslel - že je zde díl 1x01 (Pilot) a pak až 1x03 (Resonance) a 1x02 chybí. Díky za opravu. :)
Enterprise má nového primáře Dr. Katherine Polanski, místo Beverley Crusher, která se stala vedoucí lékařů Hvězdné pěchoty.
Zdroj: https://www.serialzone.cz/serial/star-trek-nova-generace/epizody/dite/#ixzz1sDfpmPF2
Hvězdná pěchota? To jako vážně? :-)
Má tam být Hvězdná flotila.
Lilli.5 napsal(a):
vánoční speciál "do you see what i see" je díl 05x01, ne 04x21, dík za opravu
ne, to opravdu není, je to 421, 501 bude odvysílán dnes v noci :)
Janna7 napsal(a):
Proč jsou předěláný data premiér u Lost Girl?
Protože to automaticky bere data vysílání z amerického programu (na Syfy to jede od včerejška / dneška) a tím pádem se přepsaly ty data, který jsem tam dal já z vysílání v Kanadě. Jak ta druhá řada na Syfy skončí, přepíšu to... :)