Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nevím kam to zařadit, tak to dám sem. V seriálu Bones - Sběratelé kostí jsem označila poslední epizodu, kterou jsem viděla třeba 1 díl 7 řady. Ve watchlistu mi ale naskakuje 8 řada. Ani názvy se neshodují :/ Mrknete na to? Mě to pak mate, u kterého dílu vlastně jsem :)
LuciRoo napsal(a):
Chtěla bych upozornit na špatný popis epizody... obsah je stejný jako u následujícího dílu, Křižovatka.
A nebyl to třeba dvojdíl? Ten popis u dalšího dílu je trochu košatější a popisuje to trochu dál. Přijde mi, že Fruiko alias zakladatel epizody by se takto nespletl. :-)
Drunk_Queen napsal(a):
Tady český název "Rodinná záležitost". Díky :)
Done.
Adeelle napsal(a):
Nevím kam to zařadit, tak to dám sem. V seriálu Bones - Sběratelé kostí jsem označila poslední epizodu, kterou jsem viděla třeba 1 díl 7 řady. Ve watchlistu mi ale naskakuje 8 řada. Ani názvy se neshodují :/ Mrknete na to? Mě to pak mate, u kterého dílu vlastně jsem :)
Nerozumím...
Odladěno po zprávách. :-)
HonZajs000 napsal(a):
A nebyl to třeba dvojdíl? Ten popis u dalšího dílu je trochu košatější a popisuje to trochu dál. Přijde mi, že Fruiko alias zakladatel epizody by se takto nespletl. :-)
Ne, ty díly jsou úplně o něčem jiném. "Bílá a černá" a "Křižovatka" spolu nijak extra nesouvisí... V tom prvním jde o pohřešovanou bílou dívku a černého chlapce. Média samozřejmě dávají přednost bílé dívce, což se Jackovi nelíbí, ale protože jde o příkazy z vyššího vedení, nemůže s tím nic dělat. Nakonec obě děti najdou, ale chlapec je už mrtvý.
Obsah u dílu "Křižovatka" je správně.
7 díl se jmenuje She Drives Me Crazy (podle té písničky) a ne Drives Me Crazy.
LadyJ napsal(a):
7 díl se jmenuje She Drives Me Crazy (podle té písničky) a ne Drives Me Crazy.
Hotovo.
Ahoj,
prosím o opravu epizod 6. série
Winx.Club.S06E01.Inspiration.of.Sirenix
Winx.Club.S06E02.The.Legendarium
Winx.Club.S06E03.The.Flying.School
Winx.Club.S06E04.Bloomix.Power
Winx.Club.S06E05.The.Golden.Auditorium
Winx.Club.S06E06.Vortex.of.Flames
Winx.Club.S06E07.The.Lost.Library
Winx.Club.S06E08.Attack.of.the.Sphinx
Winx.Club.S06E09.Shrine.of.the.Green.Dragon
Winx.Club.S06E10.The.Secret.Greenhouse
Winx.Club.S06E11.Broken.Dreams
Winx.Club.S06E12.Shimmer.in.the.Shadows
Winx.Club.S06E13.The.Fairy.Godmother
Winx.Club.S06E14.Mythix
Winx.Club.S06E15.Mystery.of.Calavera
Winx.Club.S06E16.Zombie.Invasion
Netuším, jestli se to bere přímo jako chyba, nejsem na serialzone moc zběhlá, ale u seriálu Young & Hungry nejsou doplněny další epizody - jako poslední je tam s02e02, která vyšla včera a za týden má normálně vyjít další, takže to není tím, že by se neznalo datum vysílání. Můžu poprosit o doplnění? Když tam epizoda není, nezobrazí se mi to ani ve watchlistu, což mě dost štve. :)
U epizody Modelka jsou nesrovnalosti u premiér.