Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o smazání epizod 03x27 až 03x40 zde.
Prosím o úpravu epizod 11. sezóny Archera z Premiéra: neznámo kdy na Premiéra: neznámo kdy (teprve bude) z důvodu správného zobrazování ve watchlistu při řazení dle data.
Pokud se nepletu, tak seriál I'm not robot (Robosi Aniya) má jen 16 episod, ale tady jich je 32.
Erishika napsal(a):
Pokud se nepletu, tak seriál I'm not robot (Robosi Aniya) má jen 16 episod, ale tady jich je 32.
Wiki píše 32, jinak boží avatar.
When calls the heart nemá epizódu 6x10 Two of Hearts, epizóda 7 bola vysielaná ako dvoj epizóda, takže finálny počet epizód 6.série by mal byť len 9
Survivor Reunion epizóda nebola vysielaná.
V seriálu La Casa de Papel jsou chybně seřazené epizody. Např. 1. série má 13 epizod, nikoli 9. Serialzone není jediná seriálová platforma, kde je tato chyba, nevím proč.
vlasacek007 napsal(a):
V seriálu La Casa de Papel jsou chybně seřazené epizody. Např. 1. série má 13 epizod, nikoli 9. Serialzone není jediná seriálová platforma, kde je tato chyba, nevím proč.
Protože Netflix to přestříhal a vysílá to podle jiného číslování, než to původně bylo při prvním odvysílání ve Španělsku.
Fruiko napsal(a):
Protože Netflix to přestříhal a vysílá to podle jiného číslování, než to původně bylo při prvním odvysílání ve Španělsku.
Tak to pardoon, o tom jsem neměl zdání. Na seriál jsem narazil teprve nedávno, tak mě toto trochu pletlo. Tady alespoň nejsou spoilerové popisky k jednotlivým epizodám, jako u některých jiných portálů.
vlasacek007 napsal(a):
Tak to pardoon, o tom jsem neměl zdání. Na seriál jsem narazil teprve nedávno, tak mě toto trochu pletlo. Tady alespoň nejsou spoilerové popisky k jednotlivým epizodám, jako u některých jiných portálů.
No asi to přečísluji podle Netflixu, protože na španělské Antena TV na to asi bude koukat míň lidí. Trochu mě trápí ty premiéry, že nebudou úplně správně, ale asi to tak bude lepší. A info o tom napsat do popisku seriálu.