Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
jesmot napsal(a):
Už sa riešilo na predošlej strane. Ide o rozdiel pôvodná televízia (a verzia) x Netflix a ich verzia, ktorá má kratšie epizódy a je ich tak viacej. Nie je to tak ťažké ľudia.
Ach, vďaka. Nevšimla som si veru, ani som nečítala predošlú stranu, mám prístup len z mobilu, tak som len klikla na nahlásiť chybu, napísala a hotofka. Ani ma úprimne nenapadlo zisťovať, či to už niekto ohlasoval predo mnou, keďže som predpokladala, že ak áno,bolo by to poriesene. Ďakujem za objasnenie situácie ;-) nenapadlo ma, že chyba môže byť v Tom, čo si uviedol ;-)
Nerya napsal(a):
Ach, vďaka. Nevšimla som si veru, ani som nečítala predošlú stranu, mám prístup len z mobilu, tak som len klikla na nahlásiť chybu, napísala a hotofka. Ani ma úprimne nenapadlo zisťovať, či to už niekto ohlasoval predo mnou, keďže som predpokladala, že ak áno,bolo by to poriesene. Ďakujem za objasnenie situácie ;-) nenapadlo ma, že chyba môže byť v Tom, čo si uviedol ;-)
Já to plánuji předělat podle Netflixu, ale je mi trochu líto těch původních názvů epizod, jelikož Netflix se s tím nepáral a prostě tam nasypal episode 1, atd.
Fruiko napsal(a):
Já to plánuji předělat podle Netflixu, ale je mi trochu líto těch původních názvů epizod, jelikož Netflix se s tím nepáral a prostě tam nasypal episode 1, atd.
Ďakujem krásne ;-)
Nerya napsal(a):
Ďakujem krásne ;-)
Byl jesmot. Takže díky patří jemu.
Seriál Jesse Stone. odkaz
Prohozený první díl s druhým.
littleneo008 napsal(a):
Seriál Jesse Stone. odkaz
Prohozený první díl s druhým.
Co přesně je prohozeno? Podle všeho (i když se jedná o filmovou sérii, která by tu nemělo co dělat → kfilmu.net) jsou filmy/epizody ve správném pořadí, tak jak byly originálně uvedeny. Jedinou věcí, která by mohla nasvědčovat opak, je fakt, že Night Passage je prequel k Stone Cold, ale to na věci nic nemění. Možná se pletu a třeba je prohozený popis.
jesmot napsal(a):
Co přesně je prohozeno? Podle všeho (i když se jedná o filmovou sérii, která by tu nemělo co dělat → kfilmu.net) jsou filmy/epizody ve správném pořadí, tak jak byly originálně uvedeny. Jedinou věcí, která by mohla nasvědčovat opak, je fakt, že Night Passage je prequel k Stone Cold, ale to na věci nic nemění. Možná se pletu a třeba je prohozený popis.
Dějově to je naopak, v prvním díle by člověk čekal, že Jesse odešel z L.A. a stal se šerifem v maloměstě Paradise. To se ovsem podle nynějšího seznamu stalo až v druhém díle.
Watchmen
01x05 - Kdopak by se blesku bál
01x06 - Neobyčejná bytost
01x07 - Náhodná bázeň
01x08 - Vejde Bůh do (A)baru
01x09 - Něco je ve vzduchu