Diskuzní fórum

Chyby v epizodách

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
30. 1. 2021 / 18:23:08 (před 3 roky)
off

Přidávala jsem narážku na show Jimmyho Fallona v pilotu The Boys, ale omylem jsem tam vložila jeho starou show. Narážka byla správně na jeho současnou.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 1. 2021 / 18:56:19 (před 3 roky)
off
AdaW napsal(a):

Přidávala jsem narážku na show Jimmyho Fallona v pilotu The Boys, ale omylem jsem tam vložila jeho starou show. Narážka byla správně na jeho současnou.

Asi ideálně přidat znovu, já pak tu špatnou smažu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
30. 1. 2021 / 18:58:14 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Asi ideálně přidat znovu, já pak tu špatnou smažu.

Dobře, hotovo. Díky! :)

Martta :)
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
14. 2. 2021 / 13:42:08 (před 3 roky)
off

Seriál Zasněná láska nemá uvedených 51 epizod, ale 161 dílů

Markus07
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 2. 2021 / 16:24:03 (před 3 roky)
off
Martta :) napsal(a):

Seriál Zasněná láska nemá uvedených 51 epizod, ale 161 dílů

To bohužel není tak úplně pravda. Původní verze seriálu má skutečně 51 epizod, které mají kolem 2 hodin. U nás to ale z nějakého stupidního důvodu nakrájeli na epizody okolo 40 minut a to ještě tak, že se ta česká varianta prostě nedá na tu původní vůbec napasovat. Když si projdeš seznam epizod, tak české názvy přibližně naznačují, kolik českých epizod odpovídá jedné původní (co lomítko, to nová epizoda), ale je to fakt jen přibližný odhad... o moc líp to upravit bohužel nešlo.

JindNovo
VIP | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 2. 2021 / 21:09:52 (před 3 roky)
off

Nevím, kdo spravuje a přidal budoucí epizody u Oprásků, ale díl v tuto chvíli označený 1x39 Bedhoven zatím nebyl zveřejněn a celé se to tedy datumově šoupe.

Svět není nikdy černej ani bílej, jen někdy nechává stíny na duši
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 2. 2021 / 11:44:08
Fruiko označil jako hotové.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
16. 2. 2021 / 21:33:49 (před 3 roky)
off
JindNovo napsal(a):

Nevím, kdo spravuje a přidal budoucí epizody u Oprásků, ale díl v tuto chvíli označení 1x39 Bedhoven zatím nebyl zveřejněn a celé se to tedy datumově šoupe.

Jsme dostali z PR oddělení seznam, ale je možné že proběhly změny, tak to zítra poupravuju.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
JindNovo
17. 2. 2021 / 14:09:52 (před 3 roky)
off

To je moc pěkná spolupráce :) A když už v tom rejpu, díl teď evidovaný jako 1x46 by měl případně mít asi datum 2.3.2021, aby to odpovídalo dnům, kdy vycházejí nové díly (út, čt, ne).
Díky moc.

Fruiko označil jako hotové.
JindNovo
18. 2. 2021 / 21:45:01 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jsme dostali z PR oddělení seznam, ale je možné že proběhly změny, tak to zítra poupravuju.

Mohli by poslat aktualizaci :) Mnichovská dohoda opět vynechána, byl rovnou Diagenez fsudu.

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 2. 2021 / 21:49:19
Fleky9
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
18. 2. 2021 / 21:55:37 (před 3 roky)
off

Anatomie Života - seriál má 20 epizod uvádíte jen 6 z toho 6 epizoda dle vás bude vysílat až 23.2.2021, ale skutečnost je, že 6 epizoda byla již vysílána na tv Nova dne 16.2.2021. A právě toho 23.2.2021 bude vysílána 7 epizoda s názvem Smrtící láska (zde krátký obsah epizody S1E7: "Bio" matka odmítá jakoukoliv farmakologickou léčbu pro dceru diabetičku. Táňa je konfrontována s osudem mladého katolického kněze, který byl postřelen při práci s narkomany.) Prosím o opravu a doplnění chybějících epizod. Předem děkuji.

Tom
WillowPurple označila jako hotové.