Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Opravte, prosím, chybu u seriálu I Told Sunset About You. Epizody 6-10 se budou vysílat od 27.5- 24.6. Děkuji
Ahoj, u seriálu Vraždy podle Agathy Christie jsou nějak divně epizody, hlavně u 12. řady, ale jinak jsem našla na francouzských stránkách, že jsou teprve 3 řady.
HankaK napsal(a):
Ahoj, u seriálu Vraždy podle Agathy Christie jsou nějak divně epizody, hlavně u 12. řady, ale jinak jsem našla na francouzských stránkách, že jsou teprve 3 řady.
Nedošlo k záměně seriálů? Vraždy podle Agathy vs. Vraždy podle Agathy Christie.
Ale souhlasím, že to tam je i tak nějak divně.
Fruiko napsal(a):
Nedošlo k záměně seriálů? Vraždy podle Agathy vs. Vraždy podle Agathy Christie.
Ale souhlasím, že to tam je i tak nějak divně.
Ne, opravdu tenhle francouzský.
Hloupá Kate napsal(a):
Dobrý den, u seriálu "Recept na lásku" nesedí počet epizod s tím co má PRIMA na webu viz odkaz.
Včera jsem dokoukala 15.díl tzn. poslední až do června, kdy bude seriál pokračovat. Prosím tedy o úpravu. Děkuji.
Prima bohužel každý dvouhodinový díl rozdělila na 3 kratší. Správně to je tak jak je to tady.
Tak opět já a Opráski.
Prosím datumově prohodit Diogena (bude 41.) a dohodu (bude 42.). A jako 43. byl včera 23. 2. vydán dříve vynechaný Bedhoven.
Možná na to už pak více nesahat a pak na závěr bych jen řekl správná data, pokud ještě něco změní.
Rust Valley Restorers - S3 špatně data, výčet epizod, název epizod
Díky
Epizoda S05E10 This Is Us se bude vysílat až 16.3.2021. zdroj: https://www.nbc.com/this-is-us
Prosím u seriálu Recept na lásku (Bay Yanlis) upravit název epizody 01x13 - teď tam je Episode 1 místo Episode 13. Díky.
Blbečci na poslední chvíli odložili vysílat dnes 13. díl, (12. série) takže zatím se posouvá release date na neurčito...