Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
lenochod6 napsal(a):
Blbečci na poslední chvíli odložili vysílat dnes 13. díl, (12. série) takže zatím se posouvá release date na neurčito...
Nenapsala jsi čeho, ale předpokládám, že jde o NCIS: Los Angeles (a stejný případ u NCIS: New Orleans). Takže jsem to teď posunul na 28. března (podle IMDb), ale robot to v noci nejspíš stejně přepíše zpět, než to upraví u zdroje. ;)
Furiant napsal(a):
Nenapsala jsi čeho, ale předpokládám, že jde o NCIS: Los Angeles (a stejný případ u NCIS: New Orleans). Takže jsem to teď posunul na 28. března (podle IMDb), ale robot to v noci nejspíš stejně přepíše zpět, než to upraví u zdroje. ;)
Sorry, já jsem nevvěděla, že se musí napsat i název seriálu, jsem si myslela, že automaticky to přiřadí, protože jsem klikla na odkaz u tohoto seriálu :D
Děkuji
Furiant napsal(a):
Zdroj už má opraveno s datem 21. 3. tak robot přepíše nejspíš na toto.
Fruiko napsal(a):
Zdroj už má opraveno s datem 21. 3. tak robot přepíše nejspíš na toto.
Ok, super, tak už to nechám být a teď to přepisovat nebudu. :) :D
Ve watchlistu a epizodách seriálu Charmed(2018) je, že 7-8.března 2021 byla odvysílána epizoda 3x06, ale tato epizoda bude vysílána až 14-15.března 2021. Prosím o opravu, děkuji.
Špatně uvedené názvy epizod od jedenáctého dílu a dál u třetí série Magnum P.I. (2018)
03x11 - The Lies We Tell
03x12 - Dark Harvest
a máte tam ještě uveden 17.díl. Třetí série jich bude mít jen 16 :)
Chybějící názvy epizod:
Chicago Fire - názvy epizod:
EP 9x8: Escape Route
EP 9x9: Double Red
Chicago PD- názvy epizod:
EP 8x8: Protect and Serve
EP 8x9: Impossible Dream
Chicago MED- názvy epizod:
EP 6x8: Fathers and Mothers, Daughters and Sons
EP 6x9: For the Want of a Nail
Zdravím, u Masterchef Junior jsou u osmé série špatná data vysílání. Zatím ještě nebyla odvysílána.
Děkuji za opravu.
Ahojte, prosim opravte vysielanie epizod "Semafor" od 13.casti. 13. cast sa vysielala 22.03., 14. sa bude vysielat 23.03., 15. cast 29.03., 16.cast 30.03., 17.cast 06.04., 18.cast 07.04., 19.cast 13.04. a 20.cast 14.04.