Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
_-0-_ napsal(a):
Díky za snahu. IMDb uvádí počet epek 21 (viz *.jpg dole), epku komicky řadí do "Unknown Season", což je tedy fakt prča.
Pokud musí čísla epek ladit s biblí (resp. s IMDb), tak by nebylo východiskem následující řešení?
S01E16 The Shortening of the Way
S01E16.1 Can of Worms
S01E17 Spin
S01E18 Bedtime Story
S01E19 Flesh
S01E20 Ouroboros
Počet 21 by byl zachovaný a číslování epek také. Omlouvám se, že s tím otravuju, ale tenhle zapomenutý seriál si to zaslouží :-)
Ještě jednou díky
Čísla epizod nutně nemusí ladit s IMDb, ale našel jsem si více zdrojů a všude byla dílem č. 17 epizoda Spin. V takovém případě nedává smysl, aby to tady bylo jinak. Navrhované řešení (16.1) je podle mě technicky nemožné, ale víc bude vědět Fruiko.
Markus07 napsal(a):
Čísla epizod nutně nemusí ladit s IMDb, ale našel jsem si více zdrojů a všude byla dílem č. 17 epizoda Spin. V takovém případě nedává smysl, aby to tady bylo jinak. Navrhované řešení (16.1) je podle mě technicky nemožné, ale víc bude vědět Fruiko.
Je to tak. Někde hluboko v hlavě mám navržený systém na speciály, ale furt to nemůžu vymyslet, aby to fungovalo s watchlistem etc.
Fruiko napsal(a):
Je to tak. Někde hluboko v hlavě mám navržený systém na speciály, ale furt to nemůžu vymyslet, aby to fungovalo s watchlistem etc.
A proto jsem hnedka na začátku psala, že je to technicky nemožné.
Jinak s imdb toho neladí hodně (i když je lepší, když ano) a spoustu toho musím opravovat a doplňovat ručně. Viz ten poslední nulákův požadavek na Hors de contrôle., to teda byla fuška :D.
hudy536 napsal(a):
...Viz ten poslední nulákův požadavek na Hors de contrôle., to teda byla fuška :D.
Za to Ti ještě jednou patří moje poděkování :-)
Fruiko napsal(a):
Pls., zařaď si to na významém místě ve Tvém to-do listu. Ještě ke všemu, ona problematická epka je a není speciál, byla dotočena po prvním odvysílání seriálu (pro lepší pochopení děje částí diváků) a jinou společností byla následně vysílána jako vložený díl. Je to z 85% recap a z 15% přidaný děj, logicky zapadající mezi předchozí a následující epku. Díky.
Děkuji za přidání epizod k seriálu Tatort odkaz
Jen by mě zajímalo, odkud berete názvy epizod, protože vůbec nesouhlasí s přehledem dílů na wiki odkaz, navíc jsou některé epizody zadané 2x. Někdo si vede paralelní seznam epizod podle roků.
Proto prosím o opravu.
Děkuji
Prosím podle čeho se určuje zobrazování seriálu v kalendáři v režimu "Kalendář pro zahrančí"? Ptám se protože například takový Andor - 5. díl je tam uvedený až na 6.10. byť je dostupný od 5.10.
V Kalendáři pro ČR je Andor uvedený na 5.10... V popisu epizody je datum premiéry shodné s datem premiéry v ČR - 5.10.
U seriálu Panhandle, jsou špatně posunutá data vysílání u epizod 4–8:
1x04 – 10. října
1x05 – 17. října
1x06 – 24. října
1x07 – 31. října
1x08 – 7. listopadu
Zdroj: https://www.imdb.com/title/tt11460580/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
u serialu Tensei shitara ken deshita jsou spatne casy, kdy vychazi nove epizody... na dnes je psana epizoda 1, ale realne vysel dnes druhy dil
robdrak napsal(a):
Prosím podle čeho se určuje zobrazování seriálu v kalendáři v režimu "Kalendář pro zahrančí"? Ptám se protože například takový Andor - 5. díl je tam uvedený až na 6.10. byť je dostupný od 5.10.
V Kalendáři pro ČR je Andor uvedený na 5.10... V popisu epizody je datum premiéry shodné s datem premiéry v ČR - 5.10.
Máš zapnutý časový posun u zahraničních seriálů. U streamovacích by mělo být většinou potlačeno, ale občas není, což byl tento případ.