Diskuzní fórum

Chyby v epizodách

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Markus07
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 10. 2022 / 07:44:57 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Díky za snahu. IMDb uvádí počet epek 21 (viz *.jpg dole), epku komicky řadí do "Unknown Season", což je tedy fakt prča.

Pokud musí čísla epek ladit s biblí (resp. s IMDb), tak by nebylo východiskem následující řešení?

S01E16 The Shortening of the Way
S01E16.1 Can of Worms
S01E17 Spin
S01E18 Bedtime Story
S01E19 Flesh
S01E20 Ouroboros

Počet 21 by byl zachovaný a číslování epek také. Omlouvám se, že s tím otravuju, ale tenhle zapomenutý seriál si to zaslouží :-)

Ještě jednou díky

Čísla epizod nutně nemusí ladit s IMDb, ale našel jsem si více zdrojů a všude byla dílem č. 17 epizoda Spin. V takovém případě nedává smysl, aby to tady bylo jinak. Navrhované řešení (16.1) je podle mě technicky nemožné, ale víc bude vědět Fruiko.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
3. 10. 2022 / 08:08:39 (před 2 roky)
off
Markus07 napsal(a):

Čísla epizod nutně nemusí ladit s IMDb, ale našel jsem si více zdrojů a všude byla dílem č. 17 epizoda Spin. V takovém případě nedává smysl, aby to tady bylo jinak. Navrhované řešení (16.1) je podle mě technicky nemožné, ale víc bude vědět Fruiko.

Je to tak. Někde hluboko v hlavě mám navržený systém na speciály, ale furt to nemůžu vymyslet, aby to fungovalo s watchlistem etc.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
hudy536
Redaktor | Cool level: 149 | Ray Donovan
3. 10. 2022 / 09:07:09 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Je to tak. Někde hluboko v hlavě mám navržený systém na speciály, ale furt to nemůžu vymyslet, aby to fungovalo s watchlistem etc.

A proto jsem hnedka na začátku psala, že je to technicky nemožné.
Jinak s imdb toho neladí hodně (i když je lepší, když ano) a spoustu toho musím opravovat a doplňovat ručně. Viz ten poslední nulákův požadavek na Hors de contrôle., to teda byla fuška :D.

hudy
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 10. 2022 / 09:19:49
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 10. 2022 / 11:15:39 (před 2 roky)
on
hudy536 napsal(a):

...Viz ten poslední nulákův požadavek na Hors de contrôle., to teda byla fuška :D.

Za to Ti ještě jednou patří moje poděkování :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 10. 2022 / 11:30:28 (před 2 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Pls., zařaď si to na významém místě ve Tvém to-do listu. Ještě ke všemu, ona problematická epka je a není speciál, byla dotočena po prvním odvysílání seriálu (pro lepší pochopení děje částí diváků) a jinou společností byla následně vysílána jako vložený díl. Je to z 85% recap a z 15% přidaný děj, logicky zapadající mezi předchozí a následující epku. Díky.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
rumenkos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
3. 10. 2022 / 18:56:46 (před 2 roky)
off

Děkuji za přidání epizod k seriálu Tatort odkaz
Jen by mě zajímalo, odkud berete názvy epizod, protože vůbec nesouhlasí s přehledem dílů na wiki odkaz, navíc jsou některé epizody zadané 2x. Někdo si vede paralelní seznam epizod podle roků.
Proto prosím o opravu.
Děkuji

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 10. 2022 / 18:57:04
robdrak
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
5. 10. 2022 / 10:38:10 (před 2 roky)
off

Prosím podle čeho se určuje zobrazování seriálu v kalendáři v režimu "Kalendář pro zahrančí"? Ptám se protože například takový Andor - 5. díl je tam uvedený až na 6.10. byť je dostupný od 5.10.

V Kalendáři pro ČR je Andor uvedený na 5.10... V popisu epizody je datum premiéry shodné s datem premiéry v ČR - 5.10.

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 10. 2022 / 15:47:22 (před 2 roky)
off

U seriálu Panhandle, jsou špatně posunutá data vysílání u epizod 4–8:
1x04 – 10. října
1x05 – 17. října
1x06 – 24. října
1x07 – 31. října
1x08 – 7. listopadu
Zdroj: https://www.imdb.com/title/tt11460580/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1

hudy536 označila jako hotové.
LuckeR
Běžný uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
5. 10. 2022 / 21:55:12 (před 2 roky)
off

u serialu Tensei shitara ken deshita jsou spatne casy, kdy vychazi nove epizody... na dnes je psana epizoda 1, ale realne vysel dnes druhy dil

hudy536 označila jako hotové.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
5. 10. 2022 / 22:01:33 (před 2 roky)
off
robdrak napsal(a):

Prosím podle čeho se určuje zobrazování seriálu v kalendáři v režimu "Kalendář pro zahrančí"? Ptám se protože například takový Andor - 5. díl je tam uvedený až na 6.10. byť je dostupný od 5.10.

V Kalendáři pro ČR je Andor uvedený na 5.10... V popisu epizody je datum premiéry shodné s datem premiéry v ČR - 5.10.

Máš zapnutý časový posun u zahraničních seriálů. U streamovacích by mělo být většinou potlačeno, ale občas není, což byl tento případ.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.