Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriál Koruna (Crown) oficiální české názvy epizod:
4-1 Osobní strážce
4-2 Balmoralská zkouška
4-3 Pohádka
4-4 Oblíbenci
4-5 Michael Fagan
4-6 Země nikoho
4-7 Dědičné nástupnictví
4-8 48:1
4-9 Lavina
4-10 Válka
milan.awesomer napsal(a):
Ahoj,
moc děkuju za doplnění Pokémon dílů. Vážím si tvojí práce. Mám další update ohledně 25. řady a dalších.
P.S.: Budu teď psát třeba jednou za měsíc aktuální díly, ať toho není pak najednou tolik.
Je to hotové. Kdybys našel nějaký překlep (v tom obrovském množství se mi to stát může - viz jedno datum ve 24.sérii), napiš mi to do zprávy.
Jinak je zbytečné sem ty díly vypisovat se vším všudy, já to stejně musím udělat podle oficiálního zdroje (v tomto případě en.wikipedie). Stačí napsat, že žádáš o přidání dalších dílů a buď jejich číslo nebo název.
Ahoj.
Prosím...
Upravit datumy vysílání u EPIZOD.
Všechny vyšly ven 23.9.
Jedná se o IV. sérii.
GHOSTS 2019
odkaz
odkaz
Ahoj.
Prosím přidejte díly.
Uvést prosím, že začíná vysílání 24.11. 2022
Criminal Minds: Evolution
DÍKY
Všechnopárty epizoda 18/30 ze dne 21.10.2022
prosím doplnit hosty: Eliška Balzerová — Josef Bartoš — Thom Artway
děkuji,
dcuril
1. řada seriálu Výnimočná Nikol má jen 8, nikoliv 10 dílů (viz https://vynimocnanikol.markiza.sk/o-seriali/2058578_o-seriali)
Hm, 9. a 10. díl Výnimočná Nikol mám stále ve watchlistu, i když je 8. díl označený jako konec série...
albatros05 napsal(a):
Hm, 9. a 10. díl Výnimočná Nikol mám stále ve watchlistu, i když je 8. díl označený jako konec série...
Občas to chvíli, třeba i pár dní, trvá, než se to "srovná".
albatros05 napsal(a):
Už by to mělo být v pořádku, 8.díl byl sice označený jako poslední, ale zůstaly tam nesmazané epizody 9. + 10., proto to máte ve watchlistu. Smázla jsem je a teď se vám to teprve srovná :D.
Vynimocna nikol svk ma len 8 epizod