Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
U Futuramy zmizely u nejnovější série data jednotlivých dílů...
Alchemy of Souls:Season 2 Light and Shadow - 2x07 má vyjít 31.12.2022 ale máte tam, že vyjde až 7.1.2023. Prosím o opravu.
7 pádů Honzy Dědka
epizoda 4/50 odvysílaná 31.12.2022
prosím doplnit hosty:
Petr Švancara, Ewa Farna, Marek Taclík, Petr Jablonský
děkuji,
dcuril
U seriálu ZOO je chybně letos začátek vysílání, seriál naběhl do vysílání včera 3.1 tedy o týden dřív než prima původně plánovala, díky za opravu.
Epizoda navíc: https://www.serialzone.cz/serial/party-over-here/epizody/saying-goodnight-to-the-frumpets-1-11/
Všechnopárty
epizoda 19/1 - odvysíláno 6.1.2023
prosím doplnit hosty: Jiří Mádl — Petr Kolář — Šárka Vaculíková
děkuji,
dcuril
Prosím o doplnění dat k seriálu Tichý Don - link na SZ TADY (Тихий Дон, And Quiet Flows the Don), natočeného podle stejnojmenného románu nositele Nobelovy ceny za literaturu Michaila Šolochova.
Rusáky nemusím, ale předloha patří mezi významná díla světové literatury, vysoce oceňovaný a u nás téměř neznámý seriál natočil Sergej Bondarčuk, po deseti letech jej dokončil jeho neméně známý syn Fjodor Bondarčuk (9 рота a Борис Годунов se mu také povedly). Nejedná se o kategorii/úroveň netflixáckých sraček, více info si rozhodně zaslouží.
Z ostudné neznalosti je v hodně zdrojích označovaný jako film (CSFD, FDb...) případně jako televizní film, existuje více poměrně nešťastných sestřihů do filmové, nebo televizní podoby, ale původní seriál má 14 episod v celkové finální stopáži 602 minut.
Většinově korektní data jsou kupodivu na IMDb, doporučuji jako zdroj info použít Kinopoisk (neznalí RU mohou text "prohnat translatorem").
Děkuji moc.
Kidô senshi Gundam Suisei no majo epizoda 1x12 nie je zaver serialu budu dalsie casti neskor
Udělal jsem menší chybu při editaci epizod... zapomněl jsem přidat číslo série, nebo jsem blbě zmáčkl na klávesnici na notebooku, poprosil bych o smazání nulté série.
https://www.serialzone.cz/serial/the-mighty-ones/