Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o smazání celé 14. série u Doctor Who
Taky prosím o smazání videí z tohoto seriálu - všechny od data vložení 24. 10. 2020 (včetně), takže všechno se 14. sérií nebo výročím k 60 letům.
Vše bude obsaženo na profilu nového seriálu.
American Horror Story s12e06 - svítí jako odvysílaná, k čemuž nedošlo. Děkuji :)
Ahoj, prosím o opravu názvu epizod v seriálu Tajemství vesmíru (Secret of the Universe)
https://www.imdb.com/title/tt18573216/episodes/?ref_=tt_eps_sm
Jestli je to opravdu tenhle seriál.
Děkuji
stusi.tom napsal(a):
Ahoj, prosím o opravu názvu epizod v seriálu Tajemství vesmíru (Secret of the Universe)
https://www.imdb.com/title/tt18573216/episodes/?ref_=tt_eps_sm
Jestli je to opravdu tenhle seriál.
Děkuji
Stačí to napsat do jedné sekce.
Prosím o smazání epizod 20. série American Dad - jedná se o chybu v číslování. Díky
curling napsal(a):
American Horror Story s12e06 - svítí jako odvysílaná, k čemuž nedošlo. Děkuji :)
Přidávám se k prosbě o opravu.
A za sebe přidám ještě Kitchen Nightmares epizodu s08e11. Podle IMDB i Wikipedie má mít 8. sezona jenom 10 epizod.
Díky :-)
Kolombo napsal(a):
Přidávám se k prosbě o opravu.
A za sebe přidám ještě Kitchen Nightmares epizodu s08e11. Podle IMDB i Wikipedie má mít 8. sezona jenom 10 epizod.
Díky :-)
Už jsem psal i Fruikovi.
Prosím o vynulování "někdy za dlouho" Stranger Things S05E01 - straší to ve watchlistu. :-D Díky:)
curling napsal(a):
Už jsem psal i Fruikovi.
Opravila jsem to. Je rychlejší napsat mně :D.
Akorát mě tedy fascinuje, že přestože ty dvě epizody, co tam byly navíc a ještě nevyšly, odškrtlo 14 + 10 lidí...
hudy536 napsal(a):
Opravila jsem to. Je rychlejší napsat mně :D.
Akorát mě tedy fascinuje, že přestože ty dvě epizody, co tam byly navíc a ještě nevyšly, odškrtlo 14 + 10 lidí...
Moc děkujeme. Příště napíši tobě. No, asi je tam lidi nechtěli mít. :-D