Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, u Kusuriya no hitorigoto je špatně datum premiéry 7. dílu, ta byla 18. listopadu, a od 16. dílu jsou posunutá data o týden, 16. má premiéru až dnes. Díky za opravu :)
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Prosím o opravu seznamu epizod u Julie Lescaut podle imdb. Díky předem.
Teda to byla šílená práce, musela jsem to kompletně přečíslovat ručně. Udělala jsem to podle tvmaze, na imdb jsou podle mě chyby. Označila jsem poslední epizody sérií, ty omrkni, jestli jsem někde nezapomněla naopak takovouto epku zrušit.
Prosím o smazání prvního dílu (neexistující) 5. řady Nanatsu no Taizai (The Seven Deadly Sins).
(Na "imdb":https://www.imdb.com/title/tt3909224/episodes/?season=1 mají navíc "druhou" řadu fillerovských čtyř dílů.)
A prosím o opravu data vysílání prvního dílu a přidání druhého dílu sequelového seriálu Four Knights of Apocalypse: https://www.imdb.com/title/tt20228550/episodes/?ref_=tt_eps_sm
Prosím o smazání epizod u Jedna rodina .
Jedná se o epizody:
- 3x59 a 3x60
Jsou tam po sobě dvakrát
Předchozí číslování epizod je 3x09 a 3x10.
Díky.
Seriál Na krok od nebe
5. série má 20 dílů, všechny uvedené epizody jsou rozděleny na první a druhou část, například Návrat I, Návrat II atd. Prosím o opravu.
Mám takové tušení, že seriál TRAPPED serie 3 má jen 6 epizod, u vás je ve výběru 8.
kdovikdo napsal(a):
Mám takové tušení, že seriál TRAPPED serie 3 má jen 6 epizod, u vás je ve výběru 8.
Všude je uvedeno 8 dílů.
65stardancer napsal(a):
Seriál Na krok od nebe
5. série má 20 dílů, všechny uvedené epizody jsou rozděleny na první a druhou část, například Návrat I, Návrat II atd. Prosím o opravu.
Máme uvedeno 20 dílů, jednotlivé epizody již na nic nedělíme.
U seriálu The Curious Case of Natalia Grace máte duplicitnú epizódu označenú 2x7, epizód je len 6