Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
aaime napsal(a):
šikovnej.. :D
To víš, snažím se :D Tak a teď jdu na pivko :D Mám rád vysokoškolskej život :D
Furiant napsal(a):
To víš, snažím se :D Tak a teď jdu na pivko :D Mám rád vysokoškolskej život :D
a já se jdu učit.. to je ten středoškolskej život :D
Sheldon: Neskončil si s ní, viď?
Leonard: Naše děti bude chytré a krásné.
Sheldon: Ale hlavně imaginární.
aaime napsal(a):
a já se jdu učit.. to je ten středoškolskej život :D
No já se taky učím, zrovna teď na zítřejší předtermín jedný zkoušky :) A navíc je zápočťák, takže poslední dva týdny je toho ve škole celkem dost :))
aaime napsal(a):
Sheldon: Neskončil si s ní, viď?
Leonard: Naše děti bude chytré a krásné.
Sheldon: Ale hlavně imaginární.
Tohle je chyba v hlášce a na ty já nemám práva, takže to bude muset opravit někdo jinej :))
Furiant napsal(a):
No já se taky učím, zrovna teď na zítřejší předtermín jedný zkoušky :) A navíc je zápočťák, takže poslední dva týdny je toho ve škole celkem dost :))
Tohle je chyba v hlášce a na ty já nemám práva, takže to bude muset opravit někdo jinej :))
a jo.. tak to hodim do jinýho tématu.. :) už to píšu podruhý.. :)
Pekař Ned má prazvláštní schopnost. Pokud se někoho zemřelého dotkne, tak ten(vypustila bych, obdobný příklad jako o 2 (asi) řádky níže) dotyčný či ta dotyčná znovu ožije, ale tak, jako jakákoliv (V pryč) mocná schopnost, i tahle (tato) má háček. Pokud se Ted oživlého stvoření nedotkne do minuty znovu, tak (asi bych to vypustila, ale je to spíše otázka stylistiky) umře někdo z okolí. On totiž druhý Tedův dotek je smrtící. A jak si na takovéhle (takové, takovéto) věci založit živnost? Jednoduše, spojíte se se soukromým detektivem a budete vyšetřovat vraždy, kde je vyhlášená odměna za nalezení vraha. A není nic snažšího (snadnějšího), než se zeptat přímo oběti, kdo že ji to zabil.
Přátelé Monica, Phoebe, Joey a Chandler se sejdou v kavárně, kde jim Monica vypráví o svém novém objevu, s nímž má večer rande. Do kavárny přichází Ross, který se právě rozvádí se svou ženou Susan(Rossova žena je Carol - Susan je její přítelkyně :) ),když vtom se...
český název první epizody je "Mrtvá na mostě" ne "Pilot"
Duch psychyatra, který mučil své pacienty. Nyní dokáže psednout agresivitou ty, kteří ho přijdou hledat.
Big Bang 1x4:
Sheldon je přehnaně upřímný ke svému šéfovi a skončí to vyhazovaem. A tak má spoustu času například na obyčejný nákup s Penny či své ztřeštěné experimenty. Jenže Leonard má o něj starost a tak musí zavolat Sheldonovu matku.
Sypu si popel na hlavu u seriálu Na čem záleží u epizody 59 jsem omylem při přidávání napsala 17. sérii místo 1. série...
naninka358 napsal(a):
Big Bang 1x4:
Sheldon je přehnaně upřímný ke svému šéfovi a skončí to vyhazovaem. A tak má spoustu času například na obyčejný nákup s Penny či své ztřeštěné experimenty. Jenže Leonard má o něj starost a tak musí zavolat Sheldonovu matku.
Sypu si popel na hlavu u seriálu Na čem záleží u epizody 59 jsem omylem při přidávání napsala 17. sérii místo 1. série...
Obojí opraveno.