Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
U tohoto seriálu jsou špatně uvedeny data českých premiér. Vím docela jistě, že jsem ten seriál sledovala na Nově už někdy ke konci 90. let. To se ještě celkem dala sledovat. (Blahá léta ještě na prvním stupni) Pak ho několikrát opakovali a dávali i na Primě. Když ho letos dávali znova, tak už jsem jeho sledování ani nezvažovala, protože některé zvlášť z těch prvních epizod umím už prakticky nazpaměť. :) Rozhodně ho poprvé nedávali letos.
Nie som tu dlho, tak dúfam, že mi nevynadáte, ale neviem, kam smerovať môj dotaz. Práve dnes som čítala fórum, že nemáme zvytočne stláčať tlačítko "doplnit seznam epizod", no aj keď ho potrebujem, nevidím ho, tak to napíšem sem. K seriálu Joan of Arcadia nie sú pridané epizódy od 1x14, tak tu sú, snáď ich tam niekto pridá:
15. Night Without Stars 13.2.2004
16. Double Dutch 20.2.2004
17. No Bad Guy 27.2.2004
18. Requiem for a Third Grade Ashtray 12.3.2004
19. Do the Math 2.4.2004
20. Anonymous 30.4.2004
21. Vanity, Thy Name Is Human 7.5.2004
22. The Gift 14.5.2004
23. Silence 21.5.2004
2.serie
1. Only Connect 24.9.2004
2. Out of Sight 1.10.2004
3. Back to the Garden 8.10.2004
4. The Cat 15.10.2004
5. The Election 22.10.2004
6. Wealth of Nations 29.10.2004
7. P.O.V. 5.11.2004
8. Friday Night 12.11.2004
9. No Future 19.11.2004
10. The Book of Questions 26.11.2004
11. Dive 10.12.2004
12. Game Theory 7.1.2005
13. Queen of the Zombies 14.1.2005
14. The Rise & Fall of Joan Girardi 28.1.2005
15. Romancing the Joan 11.2.2005
16. Independence Day 18.2.2005
17. Shadows and Light 25.2.2005
18. Secret Service 4.3.2005
19. Trial and Error 1.4.2005
20. Spring Cleaning 8.4.2005
21. Common Thread 15.4.2005
22. Something Wicked This Way Comes 22.4.2005
zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Joan_of_Arcadia_episodes
Lill napsal(a):
Joan of Arcadia...
Seznam epizod byl doplněn.
Chyba v datu první epizody. Minimálně překlep u roku.
Vanellus napsal(a):
Chyba v datu první epizody. Minimálně překlep u roku.
Opraveno.
https://www.serialzone.cz/serial/zivot-na-zamku/epizody/fake-1-1/ kdo má ty geniální nápady měnit nebo doplňovat premiéry dílů seriálu podle kdy je nyní dávají v TV a ne kdy byli skutečně poprvé vysílané v TV?? našel jsme to u 100 epizod.. Když už tak udělejte záložku epizoda vysílaná , kde budou všechny vysílání dílu co najdete na všech TV a ne tohle. díl z roku 1994 vysílaný premiérově v roce 2013 :D
Jestliže nejsou data vysílání doplněna, doplňuje je automaticky robot, když se ty epizody vysílají. To jen na ty "geniální nápady".
Furiant napsal(a):
Jestliže nejsou data vysílání doplněna, doplňuje je automaticky robot, když se ty epizody vysílají. To jen na ty "geniální nápady".
opravit robota tak aby tyto datumi ukládal tak jak jsem navrhoval do záložky vysílání.. v podstatě je to jednoduché.. "pokud není datum uvedený proved doplnění datumu za pomocí robota za podmínky: rok výroby = roku aktuálního data nebo pokud je aktuální datum >než rok výroby přidej datum do záložky díl vysílaný :" jak prosté že :D
tohle je strašný..
Petr Kantor napsal(a):
opravit robota tak aby tyto datumi ukládal tak jak jsem navrhoval do záložky vysílání.. v podstatě je to jednoduché.. "pokud není datum uvedený proved doplnění datumu za pomocí robota za podmínky: rok výroby = roku aktuálního data nebo pokud je aktuální datum >než rok výroby přidej datum do záložky díl vysílaný :" jak prosté že :D
tohle je strašný..
Až na to, že s touhle logikou to nebude fungovat u většiny nových zahraničních seriálů, které české televize dávají i s několikaletým zpožděním...
A strašná je tvoje čeština, musel jsem si to přečíst třikrát, abych to pochopil.
Fruiko napsal(a):
Až na to, že s touhle logikou to nebude fungovat u většiny nových zahraničních seriálů, které české televize dávají i s několikaletým zpožděním...
A strašná je tvoje čeština, musel jsem si to přečíst třikrát, abych to pochopil.
omluva za češtinu.
Jinak tak to není zas takový problém ne? :D stačí upravit jenom podmínky pro fungování robota. přidej podmínku pro státy. Pokud seriál bude cssr, cze provede se to co jsme psal v minulém příspěvku pro české seriály.
pro cizí obrácená podmínka.. doplněná o jednu funkci nebo podmínku.
pro ně by platilo stejné jako pro cze s tím :
a) pokud není datum české premiéry doplní se aktuální.
b)pokud je datum již uvedený porovnáním, pokud novější datum se přidá do záložky další vysílání dílu.
-pokud se potom bude aktualizovat na starší tak se původní zapíše do záložky ostatní vysílání dílu.
v záložce ostatní vysílání by byla všechny vysílání daného dílu jak cze tak i zahraniční dle stanic. (já to mám třeba provizorně takto )
odkaz