Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Last Resort
01x07 - Hledání řešení
01x08 - Zproštění služby pro nevhodné chování
corine napsal(a):
Doctor Who 1963...
Formát je při zadávání trošku jiný, ale i tak seznam epizod k tomuto seriálu brzy doplním... nejpozději ve čtvrtek, je toho vážně hodně a já mám teď ne zrovna moc času, ale nejpozději ve čtvrtek bude seznam epizod kompletní.
Halonek napsal(a):
Last Resort.
Hotovo.
lukascoolarik napsal(a):
Formát je při zadávání trošku jiný, ale i tak seznam epizod k tomuto seriálu brzy doplním... nejpozději ve čtvrtek, je toho vážně hodně a já mám teď ne zrovna moc času, ale nejpozději ve čtvrtek bude seznam epizod kompletní.
Děkuju moc.
Ahojky,
nějak nevím, kam napsat, tak to zkouším sem. Koukám momentálně na Posla ztracených duší úplně od začátku a jsem teď ve 4. sérii a všimla jsem si, že půlka 4. a téměř celá 5. série není na webu doplněná - obsahy epizod, obsazení... Říkala jsem si, že bych s tím ráda pomohla. Je to maličkost po každém díle napsat, o co v ní ve zkratce šlo a kdo tam hrál, když by to byly herci a postavy již z minulých dílů (zase tak sběhlá ve všem nejsem).
Nevím, kdo má tento seriál na starosti a jestli bych to tedy mohla doplnit, aby to nevadilo. Každopádně bych asi musela být redaktor, což bohužel nejsem, ale tak třeba to někomu napsat a on by to tam třeba doplnil. Nebo jestli je možné se nějak ucházet o redaktorství a občas takto s něčím vypomoct?...
Už jsem nějaké epizody jinde psala lidem, které u seriálu byli napsáni, že tam dělají změny, vkládám nějaké hlášky ze seriálů apod. ...
No, každopádně kdybych mohla nějak pomoct, tak mi, prosím, napište.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2012
8 díl v cz se jmenuje Pozor na Xevera
a 23 díl se bude vysílat 1.6.2013 a jmenuje se Parasitica
corine napsal(a):
Doctor Who 1963...
Hotovo.
Mik napsal(a):
Teenage Mutant Ninja Turtles 2012
8 díl v cz se jmenuje Pozor na Xevera
a 23 díl se bude vysílat 1.6.2013 a jmenuje se Parasitica
Hotovo. U té 23. epizody... na wiki je napsáno 8. června, takže nevím.
Doctor Who
chyby pri číslovaní 7 série ide 7x11 a potom 7x13 a 7x14. Nightmare in silver by mala byť 7x12 a The Doctor´s Name potom 7x13