Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Harry.PD napsal(a):
U tychto serialov by bolo dobre zmenit ich status na ukoncene. Stale mi totiz vyskakuju vo Watchliste :)
Protože ve watchlistě vyskakuje vše podle toho, jestli sis to označil jako zhlédnuté... Jinak si myslíme, že jsi to neviděl a nutíme tě na to koukat...
Fruiko napsal(a):
Protože ve watchlistě vyskakuje vše podle toho, jestli sis to označil jako zhlédnuté... Jinak si myslíme, že jsi to neviděl a nutíme tě na to koukat...
Praveze som si pri nich zvolil, ze som videl vsetky odvysielane diely...
Harry.PD napsal(a):
Praveze som si pri nich zvolil, ze som videl vsetky odvysielane diely...
Aha, tak opravíme.
Ahoj, prvně chci moc pochválit nový desing a funkce. Tímto se pro mě stává serialzone TOP seriálovou stránkou a ve watchlistu jsem prakticky pořád. :-) .... Jen právě k datům očekávaných epizod: TERRA NOVA 8. díl byl již teď (i když asi berete první dvojdíl jako jednu epizodu - stejně jako na IMDB) - jen je to pak poměrně zmatek, když epizoda je v každém RLS označována o jednu méně. Stejně tak nesedí data FLASHPOINTu - píšete, že včera byl 4x13 a přitom byl 4x14. ... Další věcí je, když si dám oblíbit seriál. Pak si ale uvědomím, že jsem viděl o několik dílů méně a rád bych to změnil, aby se mi ve watchlistu ukázali i ty epizody, které jsem ještě neviděl. To již ale bohužel nejde. Watchlist je prostě bere jako shlédnuté, ať měním, co měním. .... A poslední minivýtkou je u seriálových profilů absence odkazů na CSFD - netuším proč, když se jedná o tak rozsáhlou databázi. ..... Jinak ale opravdu super stránky, díky a jen tak dál. :-))
Vojťas napsal(a):
Ahoj, prvně chci moc pochválit nový desing a funkce. Tímto se pro mě stává serialzone TOP seriálovou stránkou a ve watchlistu jsem prakticky pořád. :-) .... Jen právě k datům očekávaných epizod: TERRA NOVA 8. díl byl již teď (i když asi berete první dvojdíl jako jednu epizodu - stejně jako na IMDB) - jen je to pak poměrně zmatek, když epizoda je v každém RLS označována o jednu méně. Stejně tak nesedí data FLASHPOINTu - píšete, že včera byl 4x13 a přitom byl 4x14. ... Další věcí je, když si dám oblíbit seriál. Pak si ale uvědomím, že jsem viděl o několik dílů méně a rád bych to změnil, aby se mi ve watchlistu ukázali i ty epizody, které jsem ještě neviděl. To již ale bohužel nejde. Watchlist je prostě bere jako shlédnuté, ať měním, co měním. .... A poslední minivýtkou je u seriálových profilů absence odkazů na CSFD - netuším proč, když se jedná o tak rozsáhlou databázi. ..... Jinak ale opravdu super stránky, díky a jen tak dál. :-))
Ahoj,
datumy se srovnají, Terra Nova je daná tím, cos psal. Na IMDb i na oficiálních stránkách to je jak máme my, takže je to v pořádku.
Na Flashpoint se mrknu, může to být rozdílem v premiérách, protože my načítáme data z US programu. Pokud FL dávají např. v Kanadě dřív, tak to je tím.
Pokud chceš do watchlistu vrátit některé epizody, musíš jít na profil daných epizod a hodnocení zrušit (tzn. dát, žes ji neviděl). Zrušit hodnocení jde klepnutím na aktivní tlačítko (pokud je ohodnocena jako "líbila", tak hodnocení zrušíš klepnutím na "líbila").
Link na csfd tu nemá být proč, jsme seriálová databáze, najdeš tu mnohem víc informací k seriálu samotnému než u nich. Navíc to je filmový web, takže tak.
U Smallville u dílu 10x03 je datum vysílání 2004, přitom u ostatních je 2010 nebo 2011
Titulky 01x09 Now you see me od BlueDragon jsou k epizodě 01x08 Vs.(Versus)
Prosím o opravu
GeoKu napsal(a):
Titulky 01x09 Now you see me od BlueDragon jsou k epizodě 01x08 Vs.(Versus)
Prosím o opravu
Done.
prosím o přečíslování epizod oproti titulkům.to že,někdo kdysi někdo spojil 1 a 2 díl dohromady a udělal z toho E01 celkem způsobuje zmatek(alespoň u mne)-nyní je otitulkovaná E10(09 dle serial zone)
GeoKu
GeoKu napsal(a):
prosím o přečíslování epizod oproti titulkům.to že,někdo kdysi někdo spojil 1 a 2 díl dohromady a udělal z toho E01 celkem způsobuje zmatek(alespoň u mne)-nyní je otitulkovaná E10(09 dle serial zone)
GeoKu
Epizody máme číslované v pořádku dle oficiálních stránek i IMDb. Kvůli titulkům tu chyby určitě mít nechceme.