Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2012
2x1 - The Mutation Situation 12.10.2013
2x2 - Invasion of the Squirrelanoids 19.10.2013
Snad nevadí, že to píšu sem.
Teď jsem si všiml, že v popisu u seriálu je psaný: "Do všeho se bude motat i reportérka místních zpráv April O'Neil, která si nikdy nemůže nechat nic ujít."
To ale není pravda, April je tady ještě holka, která chodí do školy. Větu bych změnil na: Do všeho se budou motat i Kraangové, což jsou mimozemšťané z jiné dimenze, kteří chtějí ovládnout Zemi.
Mik napsal(a):
Teenage Mutant Ninja Turtles 2012
2x1 - The Mutation Situation 12.10.2013
2x2 - Invasion of the Squirrelanoids 19.10.2013
Snad nevadí, že to píšu sem.
Teď jsem si všiml, že v popisu u seriálu je psaný: "Do všeho se bude motat i reportérka místních zpráv April O'Neil, která si nikdy nemůže nechat nic ujít."
To ale není pravda, April je tady ještě holka, která chodí do školy. Větu bych změnil na: Do všeho se budou motat i Kraangové, což jsou mimozemšťané z jiné dimenze, kteří chtějí ovládnout Zemi.
Doplněno. A popis opraven.
2 Broke Girls
01x23-24 - A Marto Stewartová dobře se bavte 1 a 2
Halonek napsal(a):
2 Broke Girls
01x23-24 - A Marto Stewartová dobře se bavte 1 a 2
Hotovo.
Kdo máte práva, změňte prosím záhlaví seriálu NASA. Jedno tam je, ale aktivujte prosím to druhé.
Díky
HonZajs000 napsal(a):
Kdo máte práva, změňte prosím záhlaví seriálu NASA. Jedno tam je, ale aktivujte prosím to druhé.
Díky
Opraveno.
Ahoj,
u šesté série Castla jsou dvě 4. epizody a pak 6., prosím o opravení.
phoebess napsal(a):
Ahoj,
u šesté série Castla jsou dvě 4. epizody a pak 6., prosím o opravení.
Tu pátou jsem tam doplnil, ale mazat epky může jen Fruiko, obrať se přímo na něj. Rovnou mu napiš, ať u té vyplněné čtvrté epky smaže promo, protože se týká páté epizody. :-)
Za to můžu já, ráno jsem ji vyplňovala a nevšimla jsem si, že na IMDb je 4. a 5. epizoda spojená v jednu (název byl ke čtvrté, ale ID bylo asi k páté), tak se to namixovalo.