Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nelze nemilovat:) Zásnuby jsou přehnáný hlavně ať se daj do hromady:)
Taky si myslím, že nakonec se stejně nezasnoubí, je to sice hezký a ráda bych se toho dočkala, ale začínám si myslet, že to tak stejně nedopadne, každopádně taky jsem pro, aby se to nějak pohnulo, samozřejmě aby se dali dohromady :) Každopádně by to mělo zaznít, protože ty narážky na roztomilost a Kurtovo žárlení na Tinu, mě poněkud mate.. :-/
Thadreth napsal(a):
Taky doufám, že spatříme pravou podobu toho kluka, se kterým podvedl Blaine Kurta. :) Docela mě to zajímá a taky, jak se vyvine Kurtův vztah s Adamem. ;)
Jj, taky by mě zajímal ten Blainův úlet, ale Adam mi k srdci teda nepřirostl.. :-/ Sice má zajímavej přízvuk, ale teda vůbec se mi ke Kurtovi nehodí, přijde mi jak jeho starší brácha, nevim..
Thadreth napsal(a):
Tak pořád lepší Adam, než kdyby se do toho přihnal ještě Sebastian ze Slavíků. :D
A pak že my ženský nevíme, co chceme :D A tady máme takovou směsku pomalu pěti gayů, kteří ne a ne se rozhoupat.. :D
Thadreth napsal(a):
A ještě Unique, takže šestice. :D
Tak ta/ten naštěstí nevrká do Klainů :D Podle mě to bude průser tady ta poslední epizoda, páč jestli se Unique vyloupne jak Katie, tak to bude docela děs..
Nééé, taková slátanina, to už by bylo i na mě moc :D Ještě mě napadlo, že by to nemusel/a být Unique, ale třeba Sugar, prý se má vrátit, tak třeba se vrátí s takovým "ántré" :D
Stejně bych řekla, že všichni jsou zamilovaní do Blaina, tak jestli o jednoho míň nebo víc.... :D
Ajo, pravda, v tom případě moje teorie hasne a je to naprosto jasný a je to teda pěkně idiotský... Doufám, že si to Ryan přečetl na všech diskuzních fórech a změní to, i když tak či tak mi Rydera bude líto, i když ho teda zrovna moc nemusím...
No dokonce se mi líbí i ty jeho kudrliny :D :D