Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
odkaz
Na konci června (27.6.-6.7.2008) se koná v Chotěboři Festival fantazie, v jehož programu je několik filmových a seriálových linií doplněných i o promítání v kině (6x během dne). Namátkou Červený trpaslík, Lost, Duna, Star Gate/Wars/Trek, Harry Potter, Heroes, Prison Break, Pán prstenů a další.
Plánuje někdo z vás, že by tam zavítal. A pokud už jste tam zavítali, co na tento festival říkáte.
PS: Při přihlášení a zaplacení do konce května sleva až 300,-
weri napsal(a):
odkaz
Na konci června (27.6.-6.7.2008) se koná v Chotěboři Festival fantazie, v jehož programu je několik filmových a seriálových linií doplněných i o promítání v kině (6x během dne). Namátkou Červený trpaslík, Lost, Duna, Star Gate/Wars/Trek, Harry Potter, Heroes, Prison Break, Pán prstenů a další.
Plánuje někdo z vás, že by tam zavítal. A pokud už jste tam zavítali, co na tento festival říkáte.
PS: Při přihlášení a zaplacení do konce května sleva až 300,-
Já to plánuju.. Hlavně kvůli Lostu. Moje spolužačka má na starosti Harryho Pottera a furt nás láká.. takže se možná nechám ukecat....
xxmartinxx napsal(a):
Já to plánuju.. Hlavně kvůli Lostu. Moje spolužačka má na starosti Harryho Pottera a furt nás láká.. takže se možná nechám ukecat....
Tak to se nech ukecat, určitě to stojí za to. Já jsem tam byl dvakrát a ani jednou jsem nelitoval...
weri napsal(a):
Tak to se nech ukecat, určitě to stojí za to. Já jsem tam byl dvakrát a ani jednou jsem nelitoval...
Lhát se nemá. Byl jsi tam jednou na FF. Podruhý to totiž byl FFS. :-P
weri napsal(a):
Ty mě štveš Weri, víš to? Lanaří mě, když mě potká, lanaří mě na Kfilmu.net, lanaří mě i na Serialzone. Já se tam snad nakonec doopravdy alespoň na dva dny zastavím...
Fruiko napsal(a):
Lhát se nemá. Byl jsi tam jednou na FF. Podruhý to totiž byl FFS. :-P
Ok, upravuji informaci... v Chotěboři jsem byl dvakrát, jednou v červnu/červenci na FF (10 dnů) a pak v říjnu na FF Speciál (to bylo kratší, jen 4 dny). Snad toto dodatečné info bude stačit a nejmenovaný rejpal dá pokoj ;-)
Logan napsal(a):
Ty mě štveš Weri, víš to? Lanaří mě, když mě potká, lanaří mě na Kfilmu.net, lanaří mě i na Serialzone. Já se tam snad nakonec doopravdy alespoň na dva dny zastavím...
Tak to je jedině dobře, že jsem tě skoro zlomil, ne? ;-)
FF stoji za to,jedu letos poctvrte a zrejme zase na cely..doporucuju na max :-)
Sice to není nejblíž, ale budu se maximálně snažit se tam zajet podívat hlavně kvůli Heroes, vždyť slyším jen samá doporučení ;)
Abby napsal(a):
Sice to není nejblíž, ale budu se maximálně snažit se tam zajet podívat hlavně kvůli Heroes, vždyť slyším jen samá doporučení ;)
Tak až se někdo z Vás definivně řihlásí, tak dejte vědět... mohli bychom dát nějaký ten sraz lidí z webu a zajít na jedno... kafe.
Jinak pokud chce slevu až 300,-, tak máte ještě 4 dny...