Diskuzní fórum

Festival fantazie v Chotěboři

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

weri
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
31. 5. 2008 / 12:39:02 (před 16 roky)
off

Tak dneska máme poslední možnost získat slevu až 300,-Kč, takže neváhejte a přihlašte se...

weri - chybař tohodle webu (tedy zatím neexistující sekce)
Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 6. 2008 / 18:07:50 (před 16 roky)
off
weri napsal(a):

Tak dneska máme poslední možnost získat slevu až 300,-Kč, takže neváhejte a přihlašte se...

kdo se ti tam už přihlásil?

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
weri
2. 6. 2008 / 18:11:42 (před 16 roky)
off
Verča napsal(a):

kdo se ti tam už přihlásil?

Mrkni na seznam přihlášených a pár jmen tam najdeš (klub kfilmu.net), zatím vím jen o třech, kteří tam byli minulý rok. Zatím nemám info, že by se někdo definitivně přihlásil po moji reklamní kampani ;-)

EDIT: tak jsem projel seznam přihlášených a snažil jsem se tam najít ty, kteří projevili zájem o FF... nikoho jsem tam podle nicku na SZ nenašel-buď se nikdo nepřihlásil nebo používaj pořád jiný nick. Jinak dost definitivně o FF psal megawir... takže ten tam asi pojede

Editováno: 2x | Naposledy: 2. 6. 2008 / 18:34:04
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 6. 2008 / 12:56:25 (před 16 roky)
off

jak psal weri, ja se tam chystam na 99.9% :-) byl jsem posledni tri roky vzdy na celych deset dni, nemam duvod letos neprijet.. .-) leda by mi prehodili dovolenou, ale to bych nekomu asi ublizil :))
doporucuju vsem, predevsim proto, ze tam je tolik zajimavych linii a programu, ze si vybere opravdu kazdy..
navic koho nebavi prednasky nebo promitani serialu ci povidani, muze si neco zahrat (i venku jsou ruzne turnaje), pravidelne se griluje..v kine jsou predpremiery nebo premiery nejnovejsich veci.. pohoda jazz ;-) cistej relax.. jen doufam,ze nebude moc vedro, to je pak v tech tridach obcas peklo..

minuly rok tam byl napr David Nykl (Radek Zelenka ze Stargate Atlantis), dal jsem tam pokecal s dabery SG-1 a tak dale..

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
3. 6. 2008 / 13:10:06 (před 16 roky)
on
megawir napsal(a):

jak psal weri, ja se tam chystam na 99.9% :-) byl jsem posledni tri roky vzdy na celych deset dni, nemam duvod letos neprijet.. .-) leda by mi prehodili dovolenou, ale to bych nekomu asi ublizil :))
doporucuju vsem, predevsim proto, ze tam je tolik zajimavych linii a programu, ze si vybere opravdu kazdy..
navic koho nebavi prednasky nebo promitani serialu ci povidani, muze si neco zahrat (i venku jsou ruzne turnaje), pravidelne se griluje..v kine jsou predpremiery nebo premiery nejnovejsich veci.. pohoda jazz ;-) cistej relax.. jen doufam,ze nebude moc vedro, to je pak v tech tridach obcas peklo..

minuly rok tam byl napr David Nykl (Radek Zelenka ze Stargate Atlantis), dal jsem tam pokecal s dabery SG-1 a tak dale..

A hlavně deskovky... :-) Kdo bude chtít rozsekat v čemkoliv, at se nebojí ozvat...

Asi jste už poznali, že jsem extrémně soutěživej a nikdy neprohrávám... :-D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
3. 6. 2008 / 13:15:56 (před 16 roky)
off
Fruiko napsal(a):

A hlavně deskovky... :-) Kdo bude chtít rozsekat v čemkoliv, at se nebojí ozvat...

Havně jsi klikař, protože já asi na festival nedorazím, takže tento rok nepoznáš chuť drtivé porážky... :-D

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 6. 2008 / 14:01:09 (před 16 roky)
off
Fruiko napsal(a):

tak si dame clovece nezlob se :-D
a uvidi se :-))

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
weri
3. 6. 2008 / 14:22:27 (před 16 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Soutěživej, to určitě....ale s tou neporazitelností v deskovkách bych to zas tak realně neviděl... stačí vzpomenout Řím, v tom tě solidně drtím ;-)

weri
8. 6. 2008 / 21:50:42 (před 16 roky)
off

Jak to tak vypadá, tak moc lidí z tohle webu tam nepojede... to se mi nechce vůbec věřit. Několik linií věnovaných všemožným seriálům a zatím to vypadá na chabou účast... nebo jste všichni líní sem napsat, že pojedete ;-) Jak to tedy je?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
8. 6. 2008 / 21:54:53 (před 16 roky)
on
weri napsal(a):

Jak to tak vypadá, tak moc lidí z tohle webu tam nepojede... to se mi nechce vůbec věřit. Několik linií věnovaných všemožným seriálům a zatím to vypadá na chabou účast... nebo jste všichni líní sem napsat, že pojedete ;-) Jak to tedy je?

Všichni jsou líní. :-P

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.