Diskuzní fórum

Kolik hodin denně prosedíte u seriálů?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 5. 2013 / 21:57:31 (před 11 roky)
on

K této otázce mě teď a tady inspiroval Petr Kantor. Kolik hodin denně, případně souhrnně týdně (o víkendu možná víc?) trávíte u seriálů?

Osobně teď nemám čas na nic (jen tu tak prokrastinuju :D ), takže poslední dny jsem ráda, že dám jeden díl denně rozkouskovaně k jídlu :D

Ale dřív bývaly časy, kdy jsem fakt neměla život, tzv. jsem mohla dát i 12 dílů za den - přepočítávám na klasické 42 min, to byly maratony Charmed a Gilmore Girls a Buffy... :D Rekord mám tuším 16 dílů za den, ale to jsem si po tom fakt musela dát pár dní na suchu :))

Od té doby, co jsem objevila i svět kolem mě, tak si na serirály vyhrazuju čas alespoň pro 2-4 díly denně. O prázdninách to chci ale přece jen navýšit, musím uvolnit místo z exterňáků :)

A co vy?

Airasza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
25. 5. 2013 / 22:10:44 (před 11 roky)
off

Dřív jsem zvládala 10-13 dílů za den (klasické 42 minutovky), před maturitou jsem to omezila na cca 1-4 díly za den.
Maturita je však za mnou, takže číslo stouplo průměrně na 3-6 dílů denně. Času mám teď plno, takže číslo ještě poroste.
Můj rekord je zatím 15 dílů za den tuším, kupříkladu dneska jsem zvládla 12 dílů Smallville, tak nevím, asi jsem drobátko závislá.

PS: Do výše uvedených čísel nejdou zahrnuty maratony :)

Proč plýtvat čas na ztracené, život se stejně sebere a půjde dál.
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 5. 2013 / 22:21:27
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
25. 5. 2013 / 22:13:54 (před 11 roky)
off

Jak kdy, zalezi na praci, na pocasi a jestli mam na co koukat. Prumerne tak 3 -5 epizod za den. Treba dneska jsem dokoukaval Gintamu, tak jsem si dal maraton - 40 dilu, venku stejne prselo a po tydnu v praci se mi nic nechtelo delat.

enisek
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
25. 5. 2013 / 22:27:12 (před 11 roky)
off

Co chodím do práce, tak max. 3, ale přes víkend, kdy nemám nějaké plány, si udělám volno a snažím se všechno dohnat. Dokud jsem chodila na vysokou v klidu jsem zvládla 10 a při zkouškovém jsem to dotáhla až na 15, když jsem se měla začít učit :)

Airasza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
25. 5. 2013 / 22:30:43 (před 11 roky)
off
enisek napsal(a):

Co chodím do práce, tak max. 3, ale přes víkend, kdy nemám nějaké plány, si udělám volno a snažím se všechno dohnat. Dokud jsem chodila na vysokou v klidu jsem zvládla 10 a při zkouškovém jsem to dotáhla až na 15, když jsem se měla začít učit :)

Tak to je dobrá zpráva pro mě, že s vysokou nemusím omezovat přísun potravy, děkuji :D

Proč plýtvat čas na ztracené, život se stejně sebere a půjde dál.
puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
25. 5. 2013 / 22:30:44 (před 11 roky)
off

Tak poslednou dobov aj 20 hodín.Som PN tak mám more času,tak môžem čítať a čumieť na seroše do zblbnutia.To je tak všetko čo môžem robiť.Polroka doma to je na mašlu.
Ináč normálne 4-5 dielov za deň.

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 5. 2013 / 22:32:38 (před 11 roky)
on
puf-muf napsal(a):

Tak poslednou dobov aj 20 hodín.Som PN tak mám more času,tak môžem čítať a čumieť na seroše do zblbnutia.To je tak všetko čo môžem robiť.Polroka doma to je na mašlu.
Ináč normálne 4-5 dielov za deň.

Tak to obdiv :D Mě to vždycky hrozně uspává večer, když celý den jen koukám, tak se mi chce spát třeba už v devět v deset a spím klidně 11 hodin, takže takové číslo jsem nikdy nedávala :D

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
25. 5. 2013 / 22:35:34 (před 11 roky)
off
enisek napsal(a):

Dokud jsem chodila na vysokou v klidu jsem zvládla 10 a při zkouškovém jsem to dotáhla až na 15, když jsem se měla začít učit :)

Taky to tak mám. :D Zkouškové v plném proudu a já si zrovna zapínám dneska 14. díl Rookie Blue. :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
25. 5. 2013 / 22:37:57 (před 11 roky)
off

A ja som mala aké výčitky, že aj počas učenia tak 1-3 epizódy denne dám (k raňajkám, obedu a večeri) :D

www.supernatural.cinemaview.sk
puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
25. 5. 2013 / 22:44:25 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to obdiv :D Mě to vždycky hrozně uspává večer, když celý den jen koukám, tak se mi chce spát třeba už v devět v deset a spím klidně 11 hodin, takže takové číslo jsem nikdy nedávala :D

Mne stačí nezobrať prášky na bolesť,respektýve brať len ked idem spať.Garantujem Ti,že vydržíš v "pohode"celý deň.
Jo všetko má svoje výhody aj nevýhody. :)

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 5. 2013 / 22:49:58
1/3
123