Diskuzní fórum

Kolik hodin denně prosedíte u seriálů?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Airasza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
25. 5. 2013 / 22:44:45 (před 11 roky)
off
Mummy napsal(a):

A ja som mala aké výčitky, že aj počas učenia tak 1-3 epizódy denne dám (k raňajkám, obedu a večeri) :D

Tak teď už alespoň víš, že jsi na tom ještě poměrně dobře a žádné výčitky mít nemusíš :D

Proč plýtvat čas na ztracené, život se stejně sebere a půjde dál.
TheHalf
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
25. 5. 2013 / 22:52:45 (před 11 roky)
off

Denne to je u mňa cca 2 hodiny, ale keď ma niečo chytí tak sa to poriadne predĺži, rekord je skoro celá 2. séria Community za noc pred skúškou :) (poznáte to, ešte jeden diel a idem sa učiť :) )

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
25. 5. 2013 / 23:17:25 (před 11 roky)
off
TheHalf napsal(a):

Denne to je u mňa cca 2 hodiny, ale keď ma niečo chytí tak sa to poriadne predĺži, rekord je skoro celá 2. séria Community za noc pred skúškou :) (poznáte to, ešte jeden diel a idem sa učiť :) )

Ano, taky jsem netušil, jak jsem za jednu noc zvládl půlku Pillars of the Earth a ještě se k tomu naučit a úspěšně složit zkoušku...

jinak průměrně poslední dobou cca 2 hodiny, dneska už ale 4 hodiny doháním resty z Arrowa.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 5. 2013 / 23:18:02
phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 5. 2013 / 23:20:47 (před 11 roky)
off

Když jsem ještě chodila na vysokou, tak to bylo třeba 6-8 epizod denně. Jakmile přišlo zkouškový, tak místo učení jsem si vybrala nějakej maraton :D Ale teď jak jsem furt v práci, tak jsem někdy ráda, když stihnu dvě, tři epizody. V poslední době stihnu jednu a můžu být ráda.

TionMedon
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 5. 2013 / 21:33:54 (před 11 roky)
off

mno, za mých studenstských let, kdy stálé připojení bylo něco pro ty vyšší vrstvy a seriály jsem dosával od kámoše po sériích na DVD, tak jsem klidně zvládal celou sérii za víkend(např. Sg1, Sga a nějaký ty Star Treky)
mno a dneska jsem rád když zvládnu jenden díl při večeři v pracovní dny a dva až tři díly o víkendu někdy pozdě večer

Ruthiee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
28. 5. 2013 / 21:44:53 (před 11 roky)
off

Seriály samotné mě chytly až v poslední době (zhruba nějakých 6 měsíců zpátky) Do té doby jsem jen občas sem tam sledovala Simpsonovi, či podobné seriály, až teda na TBBT, to jsem u televize seděla poctivě každé pondělí, úterý, středu a čtvrtek v 21:15 :D Do toho správného seriálového víru mě však dostala kámoška, která přichází furt s něčím novým, a tak zhruba od prosince jedu na netu jeden seriál za druhým a teď, když přišlo zkouškové, tak zas místo učení čučím na Doctora... :D Ale včera jsem si řekla dost! Až se naučíš aspoň tři otázky psychologie, můžeš si pustit jednu epizodu, ale je dost těžké to dodržet... :D

"War was easier than daughters."
TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 5. 2013 / 22:57:54 (před 11 roky)
off

moj rekord bol maraton s pretty little liars ked som prešla celu tretiu seriu za jeden den... priatel bol na služobke, vonku zima a internet ma nebavil :D plietla som pri tom košíky :D:D:D

tess_teress
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
29. 5. 2013 / 08:20:23 (před 11 roky)
off

Co se týče mého rekordu, tak to byl nějaký seriálový maraton Dr. House na AXN, kdy v sobotu dávali 12 dílů a v neděli taky. Jinak se ale můj běžný den skládá v průměru z 2-3 40minutovek a 2-3 dvacítek + nějací ti Simpsoni k večeři na Coolu. V průměru to budou teda takové 3 hodiny denně.

TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 6. 2013 / 22:01:34 (před 11 roky)
off

no ale zas ak to vezmem v priemere... tak ked nič nedobieham, ani nič podobne... jeden, dva diely... cize asi 2 hodinky

tess_teress
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 3. 2015 / 18:29:13 (před 9 roky)
off

:D Dřív to bylo lepší :-))),přes týden jsem dával 5-8 dílů za den a o víkendu 10-15 dílů a když mě nějaký seriál chytl,tak jsem se vydržel dívat klidně celej den a celou noc jen abych to co nejdřív dokoukal.Teď už je přeci jen více té práce,takže přes týden víc jak 3 díly nestihnu,někdy ani jeden a o víkendu těch 7 dám,ale jak říkám když mě neco chytne,tak mi nic nezabrání v tom,abych neshlédnul prostě co nejvííííc dílů :-)

Dan