Diskuzní fórum

hledám seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

slidger
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
1. 6. 2013 / 19:58:40 (před 11 roky)
off

Ahoj lidi. Prosím někoho kdo mi poradí. Hledám seriál, který jsem viděl asi před 15 lety. Nevím jak se jmenuje, už si to bohužel nepamatuju. Vím jen, že to bylo o jedné holce, která uměla zastavit a zase spusti čas, když spojila ukazováčky na ruce. A mám za to, že její táta byl mimozemšťan, který se tam neobjevuje, ale ona s ním komunikuje za pomocí jakéhosi krystalu, který měla u sebe v pokoji. Pokud to někdo zná prosím o nějakou radu. Moc díky!!!

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
1. 6. 2013 / 20:02:04 (před 11 roky)
off

Tenhle? https://www.serialzone.cz/serial/out-of-this-world-87/

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
slidger
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
1. 6. 2013 / 20:16:54 (před 11 roky)
off

moc díky je to ono, nevěděl jsem, že to bude fakt někdo znát, ještě jednou moc díky :-)

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
1. 6. 2013 / 20:31:53 (před 11 roky)
off
slidger napsal(a):

moc díky je to ono, nevěděl jsem, že to bude fakt někdo znát, ještě jednou moc díky :-)

Není vůbec zač. ;)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
jarda79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
20. 8. 2013 / 20:50:40 (před 11 roky)
off

Zdravím všechny. Hledám seriál Vzdálené vrcholky hor a Silverův návrat na ostrov pokladů. Nevíte kde bych je mohl nalézt? Děkuji

jarda79
21. 8. 2013 / 23:03:00 (před 11 roky)
off

Thadreth: děkuji, ale tady jsem Johna Silvera našel. Jenže potřebuji přesný návod jak a kde jej najít a jak jej spustit. Příklad: 1) zadáš hledaný název do našeptávače; 2) atd.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 8. 2013 / 23:36:18 (před 11 roky)
on
jarda79 napsal(a):

Thadreth: děkuji, ale tady jsem Johna Silvera našel. Jenže potřebuji přesný návod jak a kde jej najít a jak jej spustit. Příklad: 1) zadáš hledaný název do našeptávače; 2) atd.

Jelikož sdílení těchto videí není legální, tak je tady rozhodně nenajdeš ;) Jsme informační databáze, dohledáš obsahy, zajímavosti atd, podobně jako na filmových imdb, csfd, kfilmu atd...

jarda79
23. 8. 2013 / 13:11:42 (před 11 roky)
off