Diskuzní fórum

Simpsonovi

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
13. 6. 2013 / 14:56:55 (před 11 roky)
off

Bude to nějaká ochrana stránek, ze kterých je ten obrázek. Je ale zajímavé, že to nefunguje u všech.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
13. 6. 2013 / 15:07:28 (před 11 roky)
off

To je zvláštní. Mě to ukazuje je to, co jsem tam vložil (panda-Homer-pandě). Toho Barta jsem tu neviděl ani jednou. Už to odtamtud brát nebudu.

Omlouvám se.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
13. 6. 2013 / 15:17:40 (před 11 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

To je zvláštní. Mě to ukazuje je to, co jsem tam vložil (panda-Homer-pandě). Toho Barta jsem tu neviděl ani jednou. Už to odtamtud brát nebudu.

Omlouvám se.

preto robim vlastne screeny :) a vsetci by mali...spravit nahodny screen z nejakej epky, orezat + uploadnut mi trva dokopy 2-3 minuty, takze to nie je az tak vela...a zda sa mi blbe hadzat sem obrazky najdene cez google, casto v divnom a malom rozliseni a podobne...ked si s tym my dame tu pracu(tie 3 minuty), tak aj ostatni nech si daju...a ked nie, tak nech nehadaju...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
meridian
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 6. 2013 / 20:07:26 (před 11 roky)
off

...tak, jelikož si myslím, že standardem zde je rychlejší reakce, opět napovím, aby hra nestagnovala.

Nápověda č.1
V tomto dílu není Bart a Homer v hlavní dějové linii, čili díl je pojmenován dle událostí, krteré se staly hlavním protagonistům. V tomto případě ....

Nápověda č.2
... Marge a Líza, která ...

Nápověda č.3
... se úplně náhodou dostala k jednomu specifickému sportu, když doprovázela svou matku na trénink.

Editováno: 6x | Naposledy: 14. 6. 2013 / 11:47:18
meridian
13. 6. 2013 / 20:15:01 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

preto robim vlastne screeny :) a vsetci by mali...spravit nahodny screen z nejakej epky, orezat + uploadnut mi trva dokopy 2-3 minuty, takze to nie je az tak vela...a zda sa mi blbe hadzat sem obrazky najdene cez google, casto v divnom a malom rozliseni a podobne...ked si s tym my dame tu pracu(tie 3 minuty), tak aj ostatni nech si daju...a ked nie, tak nech nehadaju...

VLC ma pod záložkou video rovnou možnost "vytvořit snímek", který se uloží v rozlišení videa do složky "obrázky". Nahrát to na imageshack.us trvá 5s. ;)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
13. 6. 2013 / 20:18:40 (před 11 roky)
off
meridian napsal(a):

VLC ma pod záložkou video rovnou možnost "vytvořit snímek", který se uloží v rozlišení videa do složky "obrázky". Nahrát to na imageshack.us trvá 5s. ;)

nie kazdy pouziva VLC, preto skor taky vseobecnejsi navod s klasickym PrintScreen ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Marty8901
14. 6. 2013 / 13:54:21 (před 11 roky)
off

Není kouře bez tance (s19e15)?

meridian
14. 6. 2013 / 17:22:49 (před 11 roky)
off

Přesně tak.

Marty8901
14. 6. 2013 / 17:47:20 (před 11 roky)
off
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
14. 6. 2013 / 17:51:01 (před 11 roky)
off

s05e04 - Medvídek

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.