Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Homer: Vodjištěnou flintu čistím já, čistím já, čistím já, vodjištěnou flintu...
inekafe napsal(a):
Homer: Vodjištěnou flintu čistím já, čistím já, čistím já, vodjištěnou flintu...
vážne, nikto nevie? a tých dielov podobného typu ako tento bolo veľmi veľmi málo ;)
Tak zkusím: Pistolníkova rodina?
Marty8901 napsal(a):
Tak zkusím: Pistolníkova rodina?
nie, nie...myslel som to skôr tak, že v týchto typoch dielov Simpsonovci...nie sú sami sebou ;)
+ hláška:
Homer: Hele, to nejsou bizoní varlata!
Simpsonovi v Africe - 12x17?
Ale jen z nouze tipuji. :-)
Nemožný misionář?
HonZajs000 napsal(a):
Simpsonovi v Africe - 12x17?
Ale jen z nouze tipuji. :-)
tiež nie :) ale trafil si sériu ;) tak po tejto nápovede to už snáď bude jasné - to, že nie sú sami sebou bolo myslené tak, že napr. postava Homera Simpsona je Homerom Simpsonom asi len v 5-10% z celej časti...vo zvyšných 90% konkrétnej časti "hraje" Homer nejakú/é inú/é postavu/y :D
Člověče, jak se dá z takové zpočátku jednoduché hry udělat takováhle hardcore hra, na to musí mít člověk za ušima.
Fakt smekám. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Člověče, jak se dá z takové zpočátku jednoduché hry udělat takováhle hardcore hra, na to musí mít člověk za ušima.
Fakt smekám. :-)
tak mňa osobne nebavia moc takéto oničom, ľahké hry, ako napr. uhádni seriál podľa obrázku, kdopak to mluví etc., keď tam niekto dá niečo úplne ľahké a druhý človek uhádne za 5 sekúnd a takto dokolečka...to nie je vôbec zábava...radšej som, keď je aj viac tipov, aj keď nesprávnych...rád to mám zamotané :)) ale myslel som, že táto hláška nebude až taká ťažká, no asi som sa mýlil :D to s tou flintou je u mňa už kultová hláška :D