Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda neznáte nějaký seriál podobný "Teen Wolf"? Mám hodně rád vlkodlaky a žádný jiný, kromě TW, jsem nenašel.
Předem díky za odpověď
cisto iba o vlkolakoch mi nijaky nenapada, ale napr. v The Gates su vlkolaci, tak isto v Being Human (v US aj UK verzii)...a tak...niekto mozno bude poznat este nejaky "cisto" o vlkolakoch :)
No Being Human asi zkusím. Nicméně ve většině případech hrají vlkodlaci "druhé housle", což mě štve, plus když vezmu v potaz kolik je seriálů o upírech. Přitom vlkodlaci jsou víc než zajímavé téma. :)
jj, to je pravda...ale napr. v Being Human su 3 hlavne postavy - upir, duch a vlkolak, cize rovnomerne zastupeni :) a kazdemu sa venuju, cize tam si urcite najdes nejakeho toho oblubenca snad :) odporucam UK verziu, t.j. povodnu, prve 3 serie - tie su dokonale, zvysne 2 ma uz nebavili, zmenili hlavne osadenstvo...US verzia tiez nie je zla, ale od 3. serie to nabera velmi telenoveloidny look :D a The Gates ma len 13 casti, to som videl uz davnejsie, ale tiez je to super...urcite skukni, ked budes mat cas ;)
O vlkodlacích je např. seriál Wolf Lake nebo zkus anime Wolf's Rain ;-)
Being Human jsem právě dokoukal (US verzi), a tak se chci zeptat, jestli nemáte ještě nějaké tipy? ;D
tak napr. v True Blood je jedna linka s vlkolakmi...viac mi zatial nenapada..
tak vlkodlaci se ještě objevují v The vampire diaries, ale už z názvu je jasné, že tam jsou pouze druhé housle... a taky je ještě vlkodlak mezi hlavními postavami v Lost girl
krom toho, co tady uz bylo zmineno tak treba jeste: She-Wolf of London (1990, 2 serie - 20 epizod), Death Valley (2011, 1 serie - 12 epizod), Big Wolf on Campus (1999, 3 serie - 65 epizod), objevuji se i v Dark Shadows (1966, 1225 epizod) a nebo treba nedavno odvysilany Hemlock Grove (zatim 13 epizod a byl obnoven pro 2.serii)
Nedávno začal úplně nový seriál čistě o vlkodlacích. Jmenuje se Bitten. :)