Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Neviem či toto dáva zmysel, ale dá sa spraviť aby mi niektoré epizody prestalo ukazovať ako pozreté a nezarátavalo ich do štatistiky a celkového presledovaného času? Totiž pri seriálu Simpsonovci som niektoré epizódy ktoré som nevidela ohodotnila ako neviem, ale teraz sa mi zarátavajú do pozretých a do celkovej štatistiky. Skúšala som tie epizody dať ignorovať, ale nič to nemení. Dá sa s tým niečo robiť?
Když znovu klikneš na "nevím" u každé z té epizody, tak by se to mělo zrušit a bude to, jako že jsi je neviděla...
To ma prekvapivo nenapadlo. Ale ďakujem za pomoc. Idem to odklikať :)
Nemáš zač. Asi před 2 měsícemi se mi stalo to samé a dlouho mi trvalo, než jsem přišla na tohle. :D
Jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila, protože mě trápí stejný problém. Ovšem mě se jej nepodařilo vyřešit. I po té, co kliknu u epizody na "nevím" se mi započítává do statistiky. Nevíte, co s tím? :(
andy.muckova napsal(a):
Jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila, protože mě trápí stejný problém. Ovšem mě se jej nepodařilo vyřešit. I po té, co kliknu u epizody na "nevím" se mi započítává do statistiky. Nevíte, co s tím? :(
Epizodu si musíš odkliknout - tak, že znovu klikneš na to, co už jsi jednou zaklikla.
Jéé, taková jednoduchá věc a já na ni nepřišla! :D Moc, moc děkuji! :)
andy.muckova napsal(a):
Jéé, taková jednoduchá věc a já na ni nepřišla! :D Moc, moc děkuji! :)
V jednoduchost je krása, no ne? :-)