Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nejde mi oddělat ani změnit hodnocení u pár seriálů, nevíte co s tím?
Keníík napsal(a):
Nejde mi oddělat ani změnit hodnocení u pár seriálů, nevíte co s tím?
Nepokoušíš se znovu hodnotit seriály před premiérou, jako v minulosti, že ne? .-)
Snažím se oddělat některé hodnocení. Klikám na křížek a nejde to
Keníík napsal(a):
Snažím se oddělat některé hodnocení. Klikám na křížek a nejde to
Zkusil jsem i u svých hodnocení kliknout na křížek (například u TBBT) a mé hodnocení tam i po několikanásobném klikání zůstalo.
lukascoolarik napsal(a):
Zkusil jsem i u svých hodnocení kliknout na křížek (například u TBBT) a mé hodnocení tam i po několikanásobném klikání zůstalo.
you can't change the past, pal ;) :D
u seriálu Following od 6.epizody do konce série se zobrazuje :
hodnocení 0,0%, hodnotilo ( např. ) 620 lidí.
( netuším, zda se jedná o chybu, ale u jiných seriálů jsem si ničeho podobného nevšimla )
Květa-k napsal(a):
( netuším, zda se jedná o chybu, ale u jiných seriálů jsem si ničeho podobného nevšimla )
Zkus si v hodnocení odkliknout "Líbila" apod. a znovu zakliknout, jestli se ti to nepřepočítá znovu.
to jsem zkusila, přepočítá se to. Ale... při příští návštěvě se zobrazí výchozí stav - čili opětně 0,0 %
Květa-k napsal(a):
to už tady bylo několikrát řešený:
Fruiko napsal(a):
Se samoopraví, až někdo další ohodnotí. Dělá to, když se čachruje s epizodama.
Pardon, jestli to píšu někam, kam to nepatří, ale tento seriál nebyl ještě ani odvysílán, natož natočen a má už 30 procent. To si teda ani nezaslouží :-/