Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj,nevim mozna se jedna jenom o muj problem ale prece...po aktualizaci meho firefoxu na verzi 3.0 mi web serialzone.cz nejede,prohlizec hlasi nasledujici chybu
v predeslych verzich ani v jinych prohlizecich to funguje bez problemu
hanny napsal(a):
Ahoj,nevim mozna se jedna jenom o muj problem ale prece...po aktualizaci meho firefoxu na verzi 3.0 mi web serialzone.cz nejede,prohlizec hlasi nasledujici chybu
v predeslych verzich ani v jinych prohlizecich to funguje bez problemu
Blbě se přenesli cookies (máš autologin, že?). Vymazat cookies a bude to v pohodě.
Pokud nemáš autologin, tak to je divný, protože mně to ve FF3 jede normálně. A budu potřebovat více informací..
Fruiko napsal(a):
Blbě se přenesli cookies (máš autologin, že?). Vymazat cookies a bude to v pohodě.
Pokud nemáš autologin, tak to je divný, protože mně to ve FF3 jede normálně. A budu potřebovat více informací..
super uz funguje...diky
stačí vyhledat cookie s textem serialzone a autologin a smazat jen tuhle jednu
Jde tohle i v Maxthon či IE8?
V Prohlížeči Google Chrome mi to jde.
Opera 10.10 mi ne to taky nejde
Stránku sa nepodarilo správne presmerovať
Firefox zistil, že server smeruje požiadavku tejto stránky spôsobom, ktorým sa presmerovanie nikdy neukončí.
* Tento problém môže nastať pri nepovolení, resp. odmietnutí cookies.
toto sa mi periodicky opakuje, prosim odkazte developerovi, nech tento problem fixne, nie je mozne, aby sa mi zobrazovalo podivne hlasenie.
mně ve firefoxu taky nejde. a to jsem se o cookies postarala