Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím,
Mam dotaz, kamarádi mluvili o seriálu Uíří deníky jako o něčem úžasném a neustále mi říkají ať si ho stáhnu a sjedu ho celý. Já se jenom bojím aby jsm zbytečně něco nestahoval a nakonec z toho nebyla seriálová sága Stmívání, protože to bych opravdu nechtěl prtože na to mam stejný názor jako Tommy ze seriálu Arrow "Oliver: Co je Stmívání? Tommy: Buď rád, že to nevíš!" a tak bych se chtěl zetat, stojí to za stahování?
Děkuji
A kde je ten dotaz? :D
A veď si pozri pilot a uvidíš... podľa mňa je to hrôza a to je ešte lepší ako knihy.
Mummy napsal(a):
A kde je ten dotaz? :D
A veď si pozri pilot a uvidíš... podľa mňa je to hrôza a to je ešte lepší ako knihy.
Jéje, chybička se vloudila.. Děkuji za upozornění :)
Já Stmívání taky nemusím. Upíří deníky jsem zkusil a vypadalo to, že to bude podobné. Pak se po pár dílech rozjel zajímavý příběh, který mě chytnu a pak jsem zkouknul všechny 4 série a těším se na pátou. Musíš to prostě vyzkoušet a uvidíš. :)
Thadreth napsal(a):
No, tohle je spíše seriál pro holky, ale najde se i spousta kluků (třeba já), kteří ho sledují. Je to asi tak 1 000x lepší jak Twilight Saga, ale nejlepší seriál na světě to taky není. Knihy jsem nečetl, takže nemůžu srovnat.
Doporučuji ti se nejdříve podívat na názory k seriálu a na trailery, a pak teprve se podívat na pár epizod. Ale z pilotu vůbec nepoznáš, o čem to vlastně je. Chce to vidět aspoň 5 epizod. :)
Ale pokud tě zajímají upíři, tak seriál True Blood je mnohem lepší jak Deníky.
Souhlasím. True Blood je rozhodně lepší :)
Thadreth napsal(a):
No, tohle je spíše seriál pro holky, ale najde se i spousta kluků (třeba já), kteří ho sledují. Je to asi tak 1 000x lepší jak Twilight Saga, ale nejlepší seriál na světě to taky není. Knihy jsem nečetl, takže nemůžu srovnat.
Doporučuji ti se nejdříve podívat na názory k seriálu a na trailery, a pak teprve se podívat na pár epizod. Ale z pilotu vůbec nepoznáš, o čem to vlastně je. Chce to vidět aspoň 5 epizod. :)
Ale pokud tě zajímají upíři, tak seriál True Blood je mnohem lepší jak Deníky.
Nene o upíry mi nejde :) ale zkusím to, třeba budu mít zase se na co dívat :)