Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
iOS Android.... A zas sa zabudne na WP :/ Radšej mobilnú verziu lebo appky by som sanedočkala
majka147 napsal(a):
iOS Android.... A zas sa zabudne na WP :/ Radšej mobilnú verziu lebo appky by som sanedočkala
Ach, děkuji, také doufám ve WP :D.
Jak je to s tou mobilní apkou, asi není a nikdy nebude že? :-)
bez napsal(a):
Jak je to s tou mobilní apkou, asi není a nikdy nebude že? :-)
Pokud nám na ni nepošleš 200k Kč, tak asi ne.
Fruiko napsal(a):
Pokud nám na ni nepošleš 200k Kč, tak asi ne.
Kdyby jste to napsali rovnou a popř. dali kontakt kam to poslat nebo jakym zpusobem. Aby jste videly zajem o appku od lidi. Tak klidne pošlu penize na appku. Napište kolik celkem potrebujete vybrat a myslim si že by to šlo.
Jenže když se tu nikdo neumí na toto téma pořádně ani vyjádřit. Tak si myslím že s tímto přístupem by finančních příspěvků bylo mnohem míň..
Někdo, kdo by byl ochoten mi pomoci? Stačí třeba, že budete testovat jen.(Stačí vlastnit Android mobil) S apkou jsem začal, ale ve dvou a více se to lépe táhne. Kdyžtak PM.
Dík
Pavel Ajsmkfenxcnwopfdc Rasty napsal(a):
Asi nic co? :D
V jiných vláknech něco vznikalo, ne? Ale osobně jsem zatím neviděla nic, co by mě přesvědčilo.
Hele nevim, nestíhačka a navíc určitě co by dup se dočkáme mobilního webu. Prostě teď neni čas.
Hele nevim, nestíhačka a navíc určitě co by dup se dočkáme mobilního webu. Prostě teď neni čas.