Diskuzní fórum

walking dead

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zdenda89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
5. 9. 2013 / 21:11:32 (před 11 roky)
off

dobrý den, zdravím všechny, kdo mají rádi seriály. velice se mi líbí seriál-walking dead.jsou tam výborné scény, napětí ale i výborná hudba. bear mc creary- jeho hudba je perfektní.viděl jsem už 3 série,4.série bude od října na amc-už se těším na cz dab-zdraví vás zdenda.

Danielle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
19. 11. 2013 / 23:08:37 (před 10 roky)
off

Taky to je momentálně pro mě jeden z nejoblíbenějších seriálů..Rick a Daryl jsou nej..i Glenn je hodně dobrej. Jenom mě mrzí, že už tam není Lori, docela jsem si jí oblíbila (i když jsem to nečekala). Jsem zvědavá jak to bude pokračovat dál..

Zuzana
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
20. 11. 2013 / 11:54:29 (před 10 roky)
off

Já mám sice TWD taky dost ráda, ale mrzí mě, co udělali s komiksovou předlohou - mohlo to být totiž mnohem lepší. Zklamání nad Guvernérem už jsem trousila všude po netu, tak toho vás ušetřím, ale zdárně v jeho likvidaci pokračují naroubováním toho, co se původně stalo mnohem dřív a co ho utvářelo, do čtvrté sezóny. Ach jo. Ale stejně budu koukat... Asi jsem ten komiks (a knihu) prostě neměla číst, dobře mi tak! :D

Lament
Adeelle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 12. 2013 / 23:52:00 (před 10 roky)
off

Seriál mám ráda, ale musím přiznat, že teď poslední serie nic moc teda, ty epizody byly docela nudné a o ničem.. ale je fakt, že poslední díl to zachránil, ten mi vynahradil ty předchozí nudné ;) Už se těším, až po pauze budou další díly..

Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 3. 2014 / 23:06:12 (před 10 roky)
off

S TBBT je to můj nejoblíbenější co ještě běží. Miluju Michonne, Daryla, Glenna a Maggii. Předtím tam patřil ještě Hershel, ale však víte... A začínám si oblibovat Ricka, kterého jsem na rozdíl od komixového Ricka fakt nemusel, ale poslední dobou je dobrý. Hodně nemusím Carla a taky docela Beth, příjde mi že fakt neumí hrát. Doufám že tu TWD bude ještě dlouho :D