Diskuzní fórum

Hodnocení seriálů

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
11. 9. 2013 / 16:17:35 (před 11 roky)
off

Už několikrát jsem si všiml, že se u některých seriálů objevilo jejich hodnocení ještě před tím, než byl odvysílán byť jen jediný díl.
Nešlo by vytvořit nějaký mechanismus (podobně jako na csfd.cz), aby bylo hodnocení možné až po odvysílání prvního dílu?

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
11. 9. 2013 / 16:23:37 (před 11 roky)
off

Už zas? :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 9. 2013 / 16:41:16 (před 11 roky)
on

Jelikož jsem neuvěřitelně trpělivý, tak to vysvětlím po 108.

Ano mechanismus jde vytvořit (<ironie>a že to na tom čsfd tak hezky funuguje</ironie>). Jen nejde úplně dost dobře specifikovat, kdy je premiéra. Je to den kdy to vidím na novinářský projekci, nebo ten den, kdy to stanice uvolní na hulu, či den kdy to jde v americké TV nebo den, kdy to běží u nás? Každý má jiné možnosti seriál vidět v jinou dobu.

Navíc se ukázalo, že to slabomyslné neodradí. Prostě to ohodnotí v den premiéry až se machanismus odblokuje. Takže výsledek je úplně stejný jako by mechanismus nebyl. Naopak systém bez mechanismu má výhodu v tom, že člověk vidí, kdo hodnotil před premiérou a jehož hodnocení má tudíž nevalnou hodnotu.

Výše zmíněné je odvozeno na základě 8 let zkušeností z kfilmu, kde mechanismus je. A všechny akorát sere...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
11. 9. 2013 / 17:40:44 (před 11 roky)
off

Aha, sorry, teď koukám, že už tady na tohle téma jedno (minimálně) je. No asi by to fakt bylo zbytečně komplikované.

No nic, sorry, že jsem to vytáhl :)

Foxy20
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
1. 1. 2014 / 21:20:29 (před 10 roky)
off

Nevím zda nevadí, že to píšu sem, ale neuvažujete zavést podrobnější škálu hodnocení tedy přidat i 5% :) U hodně seriálů jsem se zastavil právě kvůli tomuto hodnocení :)