Diskuzní fórum

Dabing, titulky, originál znenie?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
25. 12. 2014 / 14:07:04 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

prašť jako uhoď ;D cca 99% vecí sťahujem výlučne cez torrenty - možnosť obmedziť rýchlosti downloadu, prerušenie downloadu a hlavne vysoká rýchlosť sťahovania...z ulož.to by som ťahal nejaký seriál do aleluja, neustále prerušovania downloadu, haprujúca rýchlosť sťahovania, etc. a len by som sa nervoval...s torrentmi stačí spraviť pár klikov a už nič neriešim :)

Ok, já ti to neberu. Mně ulozto vyhovuje :)

Hold the Door!
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
25. 12. 2014 / 14:30:29 (před 9 roky)
off
Locke napsal(a):

Ok, já ti to neberu. Mně ulozto vyhovuje :)

that's just...sad :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 12. 2014 / 14:32:37 (před 9 roky)
off

Originál+ titulky. Ve většině případů, když pak ten seriál vidím s dabingem z hrůzou se mi zježí vlasy.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 12. 2014 / 15:11:22 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

cca 99% vecí sťahujem výlučne cez torrenty

Same here ;)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 12. 2014 / 16:03:13 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

prašť jako uhoď ;D cca 99% vecí sťahujem výlučne cez torrenty - možnosť obmedziť rýchlosti downloadu, prerušenie downloadu a hlavne vysoká rýchlosť sťahovania...z ulož.to by som ťahal nejaký seriál do aleluja, neustále prerušovania downloadu, haprujúca rýchlosť sťahovania, etc. a len by som sa nervoval...s torrentmi stačí spraviť pár klikov a už nič neriešim :)

Víš co, to neplatí vždy. Já stahovat začínala přes torrenty. Jeden díl seriálu mi trval celý den. Když to bylo za 9 hodin, tak jsem se považovala za šťastnou. Teď mi to třeba před netload trvá 3 minuty.

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
25. 12. 2014 / 20:16:20 (před 9 roky)
off

Take preferuji stahovani pres torrenty, proze je tam snazsi sehnat serial v originale a v HD kvalite. Driv jsem honde stahoval z ulozto.cz, ale sehnat tam v dnesni dobe serial v HD kvalite a original dabingem je nadlidsky vykon.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
inekafe
25. 12. 2014 / 20:47:45 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Víš co, to neplatí vždy. Já stahovat začínala přes torrenty. Jeden díl seriálu mi trval celý den. Když to bylo za 9 hodin, tak jsem se považovala za šťastnou. Teď mi to třeba před netload trvá 3 minuty.

tak samozrejme, že záleží na tom, koľko ľudí zdieľa daný torrent...ak to sú 3 ľudia a z toho pomaly ani jeden ti "nepustí" upload, tak jasné, že to potom nejde :D ale keď sťahujem najmä najnovšie časti v originál znení, tak torrenty majú rádovo desaťťisíce seederov(=ľudí, čo torrent zdieľajú), príp. menej známe a sledované seriály "iba" tisíce :D takže to máš podľa rýchlosti internetu vždy za pár minút/sekúnd stiahnuté...na takéto torrenty existujú rôzne zahraničné obrovské trackery, z českých v tomto ohľade nesťahujem vôbec...potom som na jednom privátnom zahraničnom, kde nájdem takmer čokoľvek a v akejkoľvek kvalite a aj napriek menej ľudí zdieľajúcich torrenty mám vždy plnú rýchlosť(tento tracker je dobrý na 720/1080p kvalitu, Bluray/WEB-DL) + som aj na jednom podobnom prémiovom československom, kde sú seriály v prémiovej kvalite a tieto ripy nemožno nájsť hocikde inde na nete ;)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 12. 2014 / 00:00:23 (před 9 roky)
off

Tak to mě fakt netrápí. Mám asi 1000 nastahovaných dílů a filmů, které mě čekají shlédnout, a oční vadu, která maže rozdíl mezi normálním a HD obrazem. HD je tím pádem zbytečnost, co by jen zabírala místo na disku.

inekafe
26. 12. 2014 / 00:40:59 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Tak to mě fakt netrápí. Mám asi 1000 nastahovaných dílů a filmů, které mě čekají shlédnout, a oční vadu, která maže rozdíl mezi normálním a HD obrazem. HD je tím pádem zbytečnost, co by jen zabírala místo na disku.

a kde som písal, že sledujem seriály v HD kvalite? :) písal som o tom, že mám dobrý zdroj na všetky typy ripov a že hlavne je to dobré na HD kvalitu, lebo ťahať napr. 1-2GB/diel ripy z ulož.to môže fakt iba samovrah :D a navyše tam nájdeš aj seriály, kt. nikde inde nie sú, či už v HD alebo SD kvalite...v minulosti som odtiaľ ťahal pre niekoho Heartbreak High, lebo to nikde nebolo k dostaniu alebo dokonca tebe jednu sériu Royal Pains, lebo sa to tiež ťažšie zháňalo a tam je proste všetko :) (skoro :D) seriály sledujem štýlom "stiahnem->pozriem->odšktnem vo watchliste->zmažem", takže na to fakt nepotrebujem HD kvalitu a navyše odkedy sa prešlo na x264 štandard, kvalita je viac než dobrá...ja si ani seriály nezálohujem, lebo ich viackrát nesledujem, výnimkou sú iba Simpsonovci a Futurama, kt. mám práve v HD kvalite a zároveň českom dabingu, inak zvyšok seriálov sledujem iba v EN... tak isto aj nové časti Simpsonovcov sledujem v EN a potom časom si to upravím do HD kvality, keď to vyjde s dabingom...nechcelo by sa mi čakať na dabing...ale zase na druhej strane je perfektný, tak isto aj u Futuramy, preto si to zálohujem s dabingom :)

Editováno: 2x | Naposledy: 26. 12. 2014 / 00:43:38
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 12. 2014 / 00:51:11 (před 9 roky)
off

Ja kdyz nahodou neco stahuji z ulozto.cz, tak ty soubory stahuji pres PS3, da se stahovat vice souboru najedou, muzes pozastavit stahovani.

„Oko za oko a svět bude slepý..“