Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Balthazar6 napsal(a):
Ja kdyz nahodou neco stahuji z ulozto.cz, tak ty soubory stahuji pres PS3, da se stahovat vice souboru najedou, muzes pozastavit stahovani.
cez free sa to nedá, na to musíš by zaregistrovaný a kúpiť si kredit...takže ďakujem pekne ;D
inekafe napsal(a):
cez free sa to nedá, na to musíš by zaregistrovaný a kúpiť si kredit...takže ďakujem pekne ;D
Mylis se, u PS3 je free stahovani z ulozta naprosto v pohode. Nevim cim to je, ale PS3 obchazi ta omezeni free stahovani.
Balthazar6 napsal(a):
Mylis se, u PS3 je free stahovani z ulozta naprosto v pohode. Nevim cim to je, ale PS3 obchazi ta omezeni free stahovani.
:D tak to už si radšej kúpim kredit za 6€ ako PS3 :D
//myslím samozrejme vo svete, v kt. by som si ten kredit chcel stoj čo stoj kúpiť...čo samozrejme nechcem :)
inekafe napsal(a):
a kde som písal, že sledujem seriály v HD kvalite? :) písal som o tom, že mám dobrý zdroj na všetky typy ripov a že hlavne je to dobré na HD kvalitu, lebo ťahať napr. 1-2GB/diel ripy z ulož.to môže fakt iba samovrah :D a navyše tam nájdeš aj seriály, kt. nikde inde nie sú, či už v HD alebo SD kvalite...v minulosti som odtiaľ ťahal pre niekoho Heartbreak High, lebo to nikde nebolo k dostaniu alebo dokonca tebe jednu sériu Royal Pains, lebo sa to tiež ťažšie zháňalo a tam je proste všetko :) (skoro :D) seriály sledujem štýlom "stiahnem->pozriem->odšktnem vo watchliste->zmažem", takže na to fakt nepotrebujem HD kvalitu a navyše odkedy sa prešlo na x264 štandard, kvalita je viac než dobrá...ja si ani seriály nezálohujem, lebo ich viackrát nesledujem, výnimkou sú iba Simpsonovci a Futurama, kt. mám práve v HD kvalite a zároveň českom dabingu, inak zvyšok seriálov sledujem iba v EN... tak isto aj nové časti Simpsonovcov sledujem v EN a potom časom si to upravím do HD kvality, keď to vyjde s dabingom...nechcelo by sa mi čakať na dabing...ale zase na druhej strane je perfektný, tak isto aj u Futuramy, preto si to zálohujem s dabingom :)
No tak jasně, ale jak jsem psala výš, mně to prostě stahovalo strašně dlouho. Jako k ulož.tu se uchyluju až vždycky jako poslední možnosti, ale tak hrozné to není, jak tvrdíš. 1,5 GB film mi trvá asi 40 minut. Nikdy si nestahuju nic, co chci vidět hned, na tom počítači stejně jsem a i na ulož.tu se dá download přerušit, když náhodou potřebuju odejít. A to ani nemluvím o takovém zippyshare, kde to je stáhnuté okamžitě. Co chci, málokdy nenajdu. Ne každý, kdo nepoužívá torrenty, je zaostalý, líný a nerozumí tomu.
@ševča: opäť, tá posledná veta, kde som také niečo písal? :D naznačil som iba, že kto sťahuje väčšinu vecí cez ulož.to(a sme na seriálovom fóre, tak predpokladám, že by sa jednalo o veľa seriálov, ako je to aj u mňa), tak mu asi nevadí "otročenie"...ak neberiem teda do úvahy rýchlosť sťahovania, resp. jej haprovanie a prerušenie downloadu(aj keď úprimne stále nechápem, ako odtiaľ sťahujete, že to takto ide, cez free to tak proste nefunguje a pochybujem, že aj ty ševča sťahuješ cez PS3 :D), tak v prvom rade pri ťahaní z hocijakého internetového servera, ak teda ide skoro plnou alebo plnou rýchlosťou, tak vyťažím linku a nikto v domácnosti si nemôže v pohode ani pozieť internetové noviny, a to máme v domácnosti 5 smartfónov, 2 tablety, 2 notebooky, 1 PC, takže na internet sa môžme pripojiť aj všetci naraz cez wifi...keď sťahujem cez torrenty, to sa robí tak, že cez tzv. "magnet link" si len 1-2 razy ťuknem na trackeri(stránke, kde sa nachádzajú torrenty) a už mám daný diel/sériu v programe na sťahovanie torrentov...automaticky sa mi to už sťahuje + mám tam obmedzené, že napr. z plných myslím 5Mbps, kt. máme k dispozícii, sa využije len 3Mbps a týmto spôsobom sa vlk naje a aj ovca zostane celá a nie že teraz sa nám doma nikto nepripojí :D a vzhľadom na množstvo seriálov, kt. sledujem, by bol internet vyťažený nonstop :D no a hlavne, ako je to z príspevku jasné, stačí na to 1 program, v kt. si vieš nastaviť všetko podľa požiadaviek a 1 tracker, na kt. nájdeš vždy najnovšiu časť seriál do pár hodín od odvysielania a sú tam všetky seriály, rýchlosť je plná vždy a tak...
//no nič, nestíham to už po sebe prečítať, musím bežať, ale kašlime už na to a venujme sa téme :D keď tak vytvorte nové vlákno, do kt. potom rád prispejem ;D
Balthazar6 napsal(a):
Jj, fakt to jde :)
inekafe napsal(a):
ak neberiem teda do úvahy rýchlosť sťahovania, resp. jej haprovanie a prerušenie downloadu(aj keď úprimne stále nechápem, ako odtiaľ sťahujete, že to takto ide, cez free to tak proste nefunguje a pochybujem, že aj ty ševča sťahuješ cez PS3 :D)
Tak já mám koupený Internet Download Manager a ten navazuje úplně v pohodě... Zlatá věcička :)
Drunk_Queen napsal(a):
Tak já mám koupený Internet Download Manager a ten navazuje úplně v pohodě... Zlatá věcička :)
"koupený"...meh ;D
//ja som "čistý" pirát a nie nejaký 75%-ný :D
inekafe napsal(a):
"koupený"...meh ;D
//ja som "čistý" pirát a nie nejaký 75%-ný :D
Tak mně to kdysi kupoval táta za pět stovek, když jsem měla ještě XPčka, protože tam to stahování bylo zoufalý a stahování v prohlížeči ještě nebylo :D
inekafe napsal(a):
@ševča: opäť, tá posledná veta, kde som také niečo písal? :D naznačil som iba, že kto sťahuje väčšinu vecí cez ulož.to(a sme na seriálovom fóre, tak predpokladám, že by sa jednalo o veľa seriálov, ako je to aj u mňa), tak mu asi nevadí "otročenie"...ak neberiem teda do úvahy rýchlosť sťahovania, resp. jej haprovanie a prerušenie downloadu(aj keď úprimne stále nechápem, ako odtiaľ sťahujete, že to takto ide, cez free to tak proste nefunguje a pochybujem, že aj ty ševča sťahuješ cez PS3 :D), tak v prvom rade pri ťahaní z hocijakého internetového servera, ak teda ide skoro plnou alebo plnou rýchlosťou, tak vyťažím linku a nikto v domácnosti si nemôže v pohode ani pozieť internetové noviny, a to máme v domácnosti 5 smartfónov, 2 tablety, 2 notebooky, 1 PC, takže na internet sa môžme pripojiť aj všetci naraz cez wifi...keď sťahujem cez torrenty, to sa robí tak, že cez tzv. "magnet link" si len 1-2 razy ťuknem na trackeri(stránke, kde sa nachádzajú torrenty) a už mám daný diel/sériu v programe na sťahovanie torrentov...automaticky sa mi to už sťahuje + mám tam obmedzené, že napr. z plných myslím 5Mbps, kt. máme k dispozícii, sa využije len 3Mbps a týmto spôsobom sa vlk naje a aj ovca zostane celá a nie že teraz sa nám doma nikto nepripojí :D a vzhľadom na množstvo seriálov, kt. sledujem, by bol internet vyťažený nonstop :D no a hlavne, ako je to z príspevku jasné, stačí na to 1 program, v kt. si vieš nastaviť všetko podľa požiadaviek a 1 tracker, na kt. nájdeš vždy najnovšiu časť seriál do pár hodín od odvysielania a sú tam všetky seriály, rýchlosť je plná vždy a tak...
//no nič, nestíham to už po sebe prečítať, musím bežať, ale kašlime už na to a venujme sa téme :D keď tak vytvorte nové vlákno, do kt. potom rád prispejem ;D
Já ale taky nenapsala, že tys něco takového napsal, ale padly tu výrazy jako "otročení" a že je stahování přes ulož.to smutné. Já neříkám, když někdo tvrdí, že něco nenašel na ulož.to, a tak se to stáhnout nedá, tak i moje reakce je podobná, ale člověk aby se tu za použití ulož.ta až styděl. Tentokrát jsi tu na ty lidi reagoval jen ty, ale bývá to i horší.
Já furt nechápu, jak si to přerušování představuješ. Ano, pokud mi internet jel nějak šíleně pomalu, tak se mi download předčasně ukončil, ale jako ukončil, to jo, ale to se mi za nějakých 8 let, co máme internet, stalo možná tak třikrát. Pokud mi na chvíli internet vypadne, tak se mi stahování "pozastaví", kliknu pravým, dám spustit a pokračuju, kde jsem skončila, nebo ho uspím (já ho málo opravdu vypínám) a po probuzení pokračuje download sám od sebe. Nic neplatím, žádný program nemám.
Já nevím, jaký ty máš internet, ale já si můžu dělat, co chci, a nikoho neomezuju. A na stahování mi taky stačí taky jeden program - prohlížeč :D. Na seriály nijak nespěchám, ale jednou jsem stahovala cosi hned a bylo to na bitsharu 20 minut od konce vysílání. Ulož.tu to trvá, to je pravda, ale tam já chodím spíše pro něco ne moc aktuálního.