Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, poradil by mi někdo nějaký seriál? A přítelem většinou koukáme na nějaké akční nebo sci-fi seriály např. American Horror Story, Banshee, Game of Thrones atd. :) ale už nemáme další díly a nevíme, jaký seriál rozkoukat dál.. Budu ráda za každý tip :)
Nevím, jestli jsi už neviděla (každopádně, v hodnocení není) Supernatural, což je podle mého názoru jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděla. Zapadal by i do kategorie, kterou hledáš. ;)
Jinak bohužel z této kategorie nesleduji už nic, co bys neviděla. Ale jestli chceš doporučení i na něco jiného, dobrý je Sherlock, Castle nebo The Mentalist - splňují alespoň akční složku. :D
https://www.serialzone.cz/serial/heureka-mesto-divu/
moc doporučuju, patří mezi to nej, co jsem viděla :)
Děkuju moc :) Zkusím Supernatural :) Mentalistu mám také zkouknutého :) čekám na další díly :) a Heureku jsme zkoušeli, moc nás to nezaujalo, ale zkusíme tomu dát další šanci :)
A co takhle akční sci-fi - Firefly? Je to sice jen jedna serie, ale výborná a zakončená velmi dobrým celovečerákem. Nebo zkuste Person of Interest, Human Target, Day Break (další akční sci-fi), výborný akční je i Banshee...
Zkuste Sons of Anarchy je relativně blízko k Banshee jen to má o dost silnější příběh.
Koukám, že v hodnocení máš jenom pár seriálů, takže těžko říct, co všechno jsi viděla nebo neviděla. Dobrých seriálů je spousta, tak zkusím nabídnout třeba 24, Battlestar Galactica, True Blood, Burn Notice, Fringe nebo V.
Paráda, moc všem děkuju :)
Jinak jsem se chtěla zeptat na True Blood.. Zkoušela jsem asi dva nebo tři díly a přišlo mi to jako hrozná kravina.. Jsou prostě ty první díly slabší, nebo když se mi nelíbily, tak se mi nebude líbit seriál ani dál? :D
No řekl bych, že jestli se ti nelíbily první díly, tak to asi nemá smysl tlačit násilím. Mně se třeba True Blood líbí hodně, ale nemusí to tak být samozřejmě u každého :)