Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
zdravicko, celej vikend si lamu hlavu jaky i/y patri do jedny vety a nerozlousk jsem to, i kdyz je to uplne mimo tak to zkusim sem dat a treba nekdo pomuze :)
Na dvoře stálo bidlo a v něm si ptáček udělal bydlo. Běželo prase a shodilo obě b_dla. I nebo Y ???
Ahoj, zrovna nedávno jsme se o tom bavili s učitelkou češtiny a ta nám řekla, že pokud je ta věta takto postavená, můžeme napsat obě varianty. To znamená, že ať už tam napíšeš y nebo i, oboje budeš mít správně ;) :) ... Snad jsem ti pomohla :) .
No myslím že se hlavně musí uznat, že žádný aspoň trochu soudný člověk by takovou větu nevytvořil.
mno ja to na nic vylozene nepotreboval, ale kdyz mi neco nejde vymyslet tak na to myslim furt dokola a dokola a dokola.. takze mi to docela pomohlo :D
a myslim ze vytvoril :D ja kdyz nevim pravopis napisu klidne pet vet navic jenom abych se vyhnul kritickymu slovu takze s emi kolikrat prihodi ze napisu takovouhle krkolomnou vetu :D
Vzhledem k tomu, že bydlo je abstraktní výraz (asi jako domov), je celá věta postavena špatně ;)