Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ok, tak kdo všechno by měl zájem o sraz v sobotu 23. nebo neděli 24.8. někde v Brně?
weri napsal(a):
Ok, tak kdo všechno by měl zájem o sraz v sobotu 23. nebo neděli 24.8. někde v Brně?
Já bohužel nemohu.Celý víkend jsem v práci:(.
weri napsal(a):
Já snad budu moct, takže se předběžně hlásím.
weri napsal(a):
Nechci nic říkat, ale já to vidím v tomhle termínu hodně blbě...
na mě je to moc daleko... ptejte se mě dva dny předem :))
Fruiko napsal(a):
Nechci nic říkat, ale já to vidím v tomhle termínu hodně blbě...
Heleď, ty jsi organizátor, tak něco dělej... nenechávej organizaci brněnského srazu na cajzlovi;-)
9 dní jsem byl pryč a tady mrtvo, takže to skoro vypadá, že sraz padne... 1 předběžně přihlášený a jeden, co se ho máme ptát 2 dny předem, jestli dorazí...
Takže bu´d to chce fakt nějak oživit (třeba vyměnit banner na FF za lákadlo na sraz s definitivním datem a místem) nebo rovnou říct, že to padlo a vlákno zamknout...
Děkuji všem za perfektní sraz, moc jsem si to užil a rád jsem Vás všechny poznal.
Už aby byl další. Určitě přijedu.