Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
> Diskuze přesměrovaná z tématu o Jeremiahovi. :-)
megawir napsal(a):
mno já jsem si sehnal 5 dnů do půlnoci...mrknul jsem, pohoda celkem..minisérie bohužel :)
a teď jsem koukal na pilot Odyssey 5
každopádně podzim se blíží a s ním krásný perličky typu Dexter ..cha :)
No jasně. :-) Akorát, kdo má ty týdenní dávky vydržet. Ale brzy alespo'n začne Eureka, když už nic jinýho. :-)
Já jsem si toho v poslední době nasosal až až - X-Files, Krajní meze, Jeremiah, It's Always Sunny in Philadelphia... Jenže jsem začal chodit do práce a stejně na to nemám čas :D Měl bych si asi najít job, jako má jeden týpek z lapiduchu. Ten většinu času stráví pařením WoWka :D
scr00chy napsal(a):
Já jsem si toho v poslední době nasosal až až - X-Files, Krajní meze, Jeremiah, It's Always Sunny in Philadelphia... Jenže jsem začal chodit do práce a stejně na to nemám čas :D Měl bych si asi najít job, jako má jeden týpek z lapiduchu. Ten většinu času stráví pařením WoWka :D
to je job? :)
no X-Files jsem brachovi nakoupil postupne jako darky k ruznym vecem, takze si je mam v planu od nej pujcit :)
Krajni meze mam jedno dvd,ale jeste jsem nekoukal..a ten Jeremiah, premyslim o tom no :)
Jinak jak psal Fruiko, Eureka zacina, coz je super, obcas mrknu urcite i na Atlantis, pac prvni dil novy sezony sem i libil dost..no a leto utece,pak to zase clovek nebude spis stihat sledovat :)
megawir napsal(a):
to je job? :)
no X-Files jsem brachovi nakoupil postupne jako darky k ruznym vecem, takze si je mam v planu od nej pujcit :)
Krajni meze mam jedno dvd,ale jeste jsem nekoukal..a ten Jeremiah, premyslim o tom no :)
Jinak jak psal Fruiko, Eureka zacina, coz je super, obcas mrknu urcite i na Atlantis, pac prvni dil novy sezony sem i libil dost..no a leto utece,pak to zase clovek nebude spis stihat sledovat :)
Dneska taky zase začíná Psych. Paráda.